Wat zoet! Lang Leve De Liefde-Jeroen deelt eerste dateverhaal met kleindochter Els

Media door Jennifer

Lang Leve de Liefde (LLDL) zorgt voor grappige, gekke, maar ook zeker ontroerende momenten. Daarom kijken veel mensen - wij ook! - graag naar het tv-programma op SBS6. In de aflevering van vanavond zien we hoe opa Jeroen, die werd opgegeven door zijn kleindochter Els, enthousiast vertelt over zijn eerste date in het huis. Enne: de kusjes werden al veelvuldig uitgedeeld aan elkaar. Oeh!

Jeroen en Regina uit Lang Leve de Liefde

In Lang Leve de Liefde komen verschillende soorten koppels voorbij: van jonge twintigers tot oudere mensen, die al tegen het einde van het leven aanlopen. Afgelopen dinsdag maakten we kennis met de schattige opa Jeroen, die door zijn kleindochter Els werd opgegeven voor LLDL. Na een steunende knuffel liet Els haar opa alleen, om hem vervolgens natuurlijk wel stiekem in de gaten te houden vanuit de regiekamer. In het huis ontmoet hij daarna zijn eerste date, de 71-jarige Regina. Regina is in het verleden 23 jaar getrouwd geweest, maar inmiddels ook alweer 23 jaar vrijgezel. Meteen bij binnenkomst wordt opa Jeroen begroet met drie zoenen en daar blijft het niet bij.

Meer dan drie kusjes

In de aflevering van vanavond zien we hoe opa Jeroen belt met zijn kleindochter Els en enthousiast vertelt over de eerste date met Regina. Natuurlijk weet Els stiekem al wel wat er gebeurd is, maar toch doet ze alsof ze nog van niets weet. Ondertussen vertelt haar opa dat hij niet alleen bij de kennismaking drie zoenen kreeg van Regina, maar ook voor het slapen gaan. Toen kreeg hij er nog eens drie of zelfs vier. Ah, cute!

Als het aan Jeroen ligt, mag Regina in totaal wel vier dagen met hem doorbrengen. Aan zijn kleindochter vertelt hij: "Het zou me tegenvallen als ze vanmiddag zegt: ik stop ermee." Eerder tijdens één van de eerste gesprekken tussen Jeroen en Regina leek het wel de goede kant op te gaan. Wanneer Jeroen haar vraagt of ze het een maand uithoudt in het huis, reageert ze: "O, makkelijk! Als het goed past en goed bevalt, gaan we helemaal niet meer weg." Nou, we zijn benieuwd!

De aflevering van Lang Leve de Liefde is vanavond om 19.00 uur te zien bij SBS6.

Lees ook: Lang Leve De Liefde-Iva uit de kleren op de eettafel: "we gaan vanavond sushi eten"