Hoe leuk: de workshop 'Gooien met Verf' is het perfecte groepsuitje

Vrije tijd door Rochèll

Binnenkort een uitje met familie, vriendinnen of collega's op de planning staan, maar geen inspiratie voor een leuke activiteit? Geen paniek. We hebben namelijk een ontzettend leuke activiteit voor je gevonden. Of jullie nou wel of geen picasso's zijn, dat maakt in dit geval niets uit: bij de workshop 'Gooien met Verf' kun je je creativiteit helemaal de vrije loop laten!

Verfkwast in je hand, een emmer met verf in de aanslag en gooien maar. Hoe heerlijk klinkt dat? Bij De Fabriek Woerden kun je in het atelier helemaal losgaan. Tijdens de workshop krijg je allerlei tips en tricks om het mooiste kunstwerk te maken.

Ook leuk: Perfect uitje met vriendinnen: alles kort en klein slaan in rage rooms

Gooien met Verf

De workshop Gooien met Verf duurt ongeveer 1,5 uur. Deelnemen aan de activiteit kan met minimaal 4 en maximaal 18 personen. Meedoen aan de workshop kost €18.95. Daarnaast is het - uiteraard - verplicht om een canvas doek aan te schaffen. Een doek van 40x50 cm kost €16,60 en een doek van 60x80 cm voor €35. Met een beetje geluk neem je ook nog een prachtig exemplaar mee naar huis. Mooi voor in de woonkamer, niet?

@reistijdnl Het is het zo waard 🎨🖌️ #painting #artist #mustdo #watdoenin #dateidea #friends #bucketlist #tips #summerbucketlist ♬ Danza Kuduro - sina