Perfect uitje met vriendinnen: alles kort en klein slaan in rage rooms

Vrije tijd door Rochèll

Inmiddels hebben jullie alle agenda's bij elkaar gelegd en een datum weten te prikken. De eerste stappen zijn gezet. Jullie hebben nu een datum, maar de activiteit? Die ontbreekt nog. Niet geheel onbelangrijk natuurlijk. Gelukkig hebben wij hét perfecte vriendinnen uitje voor jullie: een rage room bezoeken, om daar vervolgens alles kort en klein te slaan. Hilarisch!

Als dit geen leuke activiteit is, dan weten wij het ook niet meer. Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft stiekem wel wat opgekropte frustraties, en zou soms wel wat servies kapot willen smijten. En dat kan nu, zonder dat ook maar iemand je raar aankijkt. Let's go!

Smash Room Breda

Heel veel smash rooms kent ons kikkerlandje nog niet, maar je vindt er in ieder geval één in Breda. Bij Smash Room Breda kun je helemaal losgaan in het bruine café van eigenaar Johan de Jager. Tijd om dat café te slopen! De escaperoom duurt ongeveer 30 minuten. Jullie moeten er in ieder geval samen voor zorgen dat er zo min mogelijk heel blijft. Makkie!

 

 

Rage Room Wreck It

Een klein tripje naar onze Zuiderburen, maar dan heb je ook wat. Je vindt Rage Room Wreck It in Gent en in Wingene, in België. Als je een van de kamers hebt gereserveerd om de boel even lekker kapot te slaan, dan kun je dat dus goed combineren met een kleine stedentrip. Dan is dat vriendinnenuitje al helemaal compleet!