5 slechte ideeën voor een eerste date

Relaties door Bo_de_Boeye
Hij is leuk. En knap. En grappig. En gemeen, want hij laat jou kiezen wat jullie gaan doen op dé eerste date. Met zijn easy going houding legt hij het lot van de relatie in jouw handen. Verkeerde keuze? Salut, bye bye, vaarwel!
 
Dat gaat jou niet overkomen natuurlijk, je bent een slimme meid. Om je een steuntje in de rug te geven, hebben we vijf first date don’ts voor jou op een rijtje gezet.
 
1. Museum
Je wilt natuurlijk niet dat hij denkt dat jij de zoveelste domme bimbo bent die smachtend aan zijn lippen hangt. Nee, jij bent beauty én brains. Dat bewijs je alleen niet door in het Rijksmuseum te ratelen over de verschillende schildertechnieken die Rembrandt gebruikte bij het creëren van De Nachtwacht. Tenzij het juist de bedoeling is dat hij zichzelf dom of jou pretentieus vindt natuurlijk, ga in dat geval vooral je gang.
 
 
2. Bioscoop
Daar zit je dan, samen starend naar een gigantisch scherm. Echt dé manier om elkaars diepste wensen en angsten te ontdekken natuurlijk. En als jullie dan eindelijk zoenen, trapt een geïrriteerde achterbuurman tegen jullie stoelen met het niet zo vriendelijke verzoek om elkaar ergens anders af te lebberen. Vaarwel romantiek, je zal gemist worden.
 
3. Schaatsen
Je ziet het al helemaal voor je: elkaar verliefd aankijkend en romantisch hand in hand glijdend over het gladde ijs. Laten we die loopneus van de kou vooral bannen uit dit idyllische plaatje. Totdat een ongeleid projectiel in de vorm van een ADHD-kind op jullie afstevent – want oh ja, remmen op schaatsen is vrij lastig. Resultaat: jij een gebroken enkel, hij een gekneusd stuitje. Ach, wie weet hebben ze tegenwoordig op de eerste hulp romantische sfeerverlichting.
 
 
4. Squashbaan
Je bent zelfs onweerstaanbaar wanneer je je in het zweet werkt, dat wil je hem natuurlijk wel even heel duidelijk maken. En hoewel hij het zeker sexy vindt dat jij iedereen van de baan af slaat, no way dat hij het kan handelen wanneer je hém genadeloos klopt. Jullie relatie is te pril om zijn gedeukte ego en competitiedrang te overleven.
 
5. Parachutespringen
Tuurlijk, een date waarbij veel adrenaline vrijkomt kan een band versterken. Maar jezelf moedwillig uit een vliegtuig gooien gaat wel heel erg ver om dit doel te bereiken. En heb overigens niet de illusie dat je make-up braaf op zijn plaats blijft zitten tijdens je vrije val. Daarbij moet je al zover gaan als wingsuit-springen om de tweede date niet tegen te laten vallen.
 
Wat is voor jou het slechtste idee voor een eerste date?