Hilarisch: met dit Sims kookboek kook jij zelf alle gerechten uit het spel

Vrije tijd door Rochèll

Was jij vroeger ook zo'n fan van de Sims? Of ben je dat - stiekem - nog steeds? Wij hebben vroeger in ieder geval heel wat uren voor de computer versleten, om ons te verliezen in de wereld van Sims. Huizen bouwen en inrichten, relaties aangaan, werken, huishoudelijke klusjes... Het hoorde er allemaal bij. Wat Sims ook moesten? Koken. En alle gerechten maak jij nu ook gewoon zelf!

The Unofficial Sims Cookbook

Van hamburgertaart en vistaco's tot gekke gummiebeer-pannenkoeken en blauwe confettitaart. Sims hoefden zich niet te vervelen in de keuken, want de keuze was reuze. Zou jij alle gerechten van de Sims weleens zelf willen proeven? Dat kan. Alle recepten zijn namelijk verzameld in dit Sims kookboek. Lachen!

Even testen of jij in het echt net zo goed kunt koken als in de virtuele wereld. Al kwamen die kookskills de meeste sims ook niet helemaal aanwaaien. Er zijn heel wat ovens in de fik gevlogen, gasfornuizen kapotgegaan en magnetrons ontploft. Waren al die recepten dan zó ingewikkeld? Vast niet.

 

Koken als een sim

Het boek is gemaakt door Taylor O'Halloran, een Sims content creator. Uhu, droombaan?! Je zult er best wel even zoet mee zijn, want er staan meer dan 85 verschillende recepten in het kookboek. Voor ieder wat wils, dus! Wij vinden het in ieder geval hilarisch en zijn héél benieuwd naar alle gerechten. Je koopt The Unofficial Sims Cookbook al voor €13,99. Hieronder alvast even een inkijkje in het boek: het Goopy Carbonara recept. Mmmm...


@daniellebuilds