Dit zijn de leukste dingen om voor je moeder te doen met Moederdag

Vrije tijd door Maya Luz

Volgende week is het alweer Moederdag. Dat betekent dat we onze moeders weer even lekker in het zonnetje mogen zetten. We kennen allemaal het ontbijtje op bed, maar er zijn zo veel andere leuke dingen die je voor je moeder kunt doen op Moederdag! Dit zijn de leukste dingen die je voor je moeder kunt doen met Moederdag!

Lees ook: Waar je vroeger altijd ruzie over maakte met je broer of zus

Organiseer een fotoshoot

Moeders zijn dol op het hebben van foto's van hun kinderen. Organiseer daarom een speciale fotoshoot voor je moeder met Moederdag. Trommel je broers en zussen op en vraag ze om iets leuks aan te trekken. Neem de familie mee naar een mooie locatie of een locatie met sentimentele waarde en huur een fotograaf in. Maak foto's met het hele gezin, van je ouders samen, met ieder kind en moeder samen en geef je moeder haar momentje in de spotlights door foto's te laten maken van haarzelf. Deze foto's kun je vervolgens laten afdrukken op canvas zodat jouw moeder ze kan ophangen in huis.

Plan een weekendje weg

Een cadeautje geven is altijd leuk, maar een ervaring cadeau doen is vaak nog leuker! Plan daarom een weekendje weg met je moeder. Neem haar mee naar een leuke stad waar ze al een tijdje heen wil, of neem haar mee de natuur in. Vraag je broers en/of zussen om mee te gaan, of breng zelf wat één op één quality time door met je moeder. Het beste Moederdagcadeau is er eentje die je moeder nooit meer zal vergeten.

Neem haar mee naar een spa

Moeder zijn is een zware taak. Neem haar daarom lekker mee naar een spa zodat ze heerlijk tot rust kan komen. Geef haar bijvoorbeeld een lekkere gezichtsbehandeling of een massage of neem haar mee naar een sauna. Hiermee geef je je moeder een heerlijk relaxdagje, maar jijzelf kan hier natuurlijk ook van profiteren! En daarnaast is een spadagje ook een perfecte manier om wat extra moeder-dochter tijd in te plannen.

Ga naar een proeverij

Is jouw moeder een wijnliefhebber? Of houdt ze misschien heel erg van kaas? Neem haar mee naar een proeverij. Je kan samen met je moeder naar de proeverij gaan, of geef het haar als cadeau om samen met je vader, je tante, je oma of een goede vriendin heen te gaan. Misschien ontdekt je moeder hier wel haar nieuwe favoriete wijn!

Verras haar met een bijzondere activiteit van haar bucketlist 

We hebben allemaal wel een lijstje met dingen die we heel graag nog een keer zouden willen doen in ons leven, en jouw moeder dus ook! Als je jouw moeder een bijzonder en heel persoonlijk cadeau wil geven voor Moederdag, kun je haar iets van haar bucketlist laten afstrepen! Geef haar bijvoorbeeld een weekendje weg cadeau naar een plek waar ze al heel erg lang heen wil of neem haar mee naar die ene bijzondere activiteit die al zo lang op haar bucketlist staat. Dit cadeautje zal je moeder zeker nooit meer vergeten! Heb je broers of zussen? Stel dan aan ze voor om dit cadeau samen aan haar te geven. Hiermee geven jullie jezelf een breder budget zodat jullie een nog mooiere en onvergetelijke dag cadeau kunnen geven.

Lees ook: Met deze restjes kun je heerlijk koken