Dit zijn de leukste accessoires om in huis te halen voor je kat

Vrije tijd door Maya Luz

Als je een kat heb herken je vast wel het gevoel dat je jouw beestje lekker wil verwennen. Sommigen van ons behandelen onze huisdieren af en toe net alsof het onze kinderen zijn. Ben jij nog op zoek naar een mooie nieuwe accessoire voor jouw kat? Wij zetten de leukste op een rijtje.

Lees ook: Wow! Kaylin (33) backpackt graag in de natuur met vader Mike (70) én haar kat

Kattenmand in de vorm van een kat

Wat is er beter dan een gewone kattenmand? Een katten mand in de vorm van een kat! Hierin kan jouw kat heerlijk relaxen. Als je twee katten hebt passen ze er ook makkelijk met z'n tweetjes in. In deze zachte accessoire kunnen ze niet alleen lekker liggen maar ook spelen. In de mand vind je een pluche balletje waarmee je kat heerlijk kan spelen. Aan de onderkant van de mand zit anti-slip materiaal zodat de mand goed op zijn plek blijft liggen.

Kattenmand - Kattenhuis - Kattenbed - Kattenhangmat - Poezenmand - Kattenkussen - 40 cm - €34,95

Automatische voerbak

Heb jij onregelmatige werktijden of is er niet altijd iemand thuis om de kat te voeren? Investeer dan in een automatische voerbak. Deze voerbak kun je besturen met je telefoon. Hiermee kun je een tijdschema instellen zodat jouw kat iedere dag op hetzelfde tijdstip eten krijgt. Daarnaast kun je een spraakmemo opnemen die wordt afgespeeld wanneer het voedertijd is. Zo is jouw kat altijd op de hoogte en voelt het net alsof jij er gewoon bij bent.

Automatische voerbak kat en hond - voerautomaat met smartphone besturing - Voerinhoud 6 liter - Voerdispenser - Zedar A600 - €79,-

Cactus krabpaal

Iedere kat heeft behoefte aan een fijne krabpaal. Hierdoor hebben ze altijd iets om te voorzien in hun behoefte om te krabben en laten ze jouw meubels met rust. Deze grappige accessoire is naast een nuttige tool voor je kat ook een leuk onderdeel van jouw interieur. De krabpaal is ook uitgerust met een balletje waarmee jouw kat zich kan vermaken.

Krabpaal voor Katten - Cactus - met Kattenspeeltje - H 65 cm - €33,95

Kattentunnel

Ben jij op zoek naar een accessoire voor je kat die meerdere doeleinden heeft? Zoek dan niet verder. Deze kattentunnel dient als een heerlijke slaapplek voor je kat maar is ook een mini speeltuin voor jouw harige vriendje. Deze accessoire biedt dus the best of both worlds! Dit maakt het een ideale aankoop voor als je niet veel ruimte in je huis kwijt wil zijn aan kattenspulletjes.

Kattentunnel - Tunnel Kat - Kattenmand - Kattenhuis - Speel Tunnel Kat - Premium - €54,95

Radiator kattenmand

Hangt jouw kat ook graag rond bij de verwarming? Dan is deze kattenmand het ideale cadeau voor jouw kat. Deze kattenmand kun je aan jouw radiator bevestigen zodat jouw kat er altijd lekker warm bijligt. 

MaxxPet Kattenmand - Radiator kat - Radiator hangmat - 45x30x30 - Antraciet - €80,99

Lees ook: Aan deze signalen herken je of je kat pijn heeft