Slechte gewoontes in bed waar je nu nog mee moet stoppen

Intiem door Anne-Fleur

Wanneer je een (vaste) bedpartner hebt, zijn er sowieso een aantal habits die jullie uitvoeren tijdens de daad. Dit is niet per se een routine vrijpartij, maar sommige dingen doen jullie waarschijnlijk (onbewust) toch wel hetzelfde. Deze habits kunnen goed zijn, maar er zullen vast ook wat slechte gewoontes tussen zitten. En met deze slechte gewoontes tussen de lakens moet je per direct stoppen.

Stoppen met slechte gewoontes in bed

Je doet het misschien niet eens expres, maar het kan wel voor een downer zorgen tijdens de seks (and not the good kind). Er zijn een aantal habits die je beter kunt afleren om elkaar naar een nóg hoger hoogtepunt te tillen. Lees gauw verder.

Faking it

Ja, je had waarschijnlijk al wel verwacht dat deze er tussen zou zitten qua slechte gewoontes, maar doen alsof je klaarkomt is echt een flinke no-go. Uiteindelijk heeft helemaal niemand hier iets aan. Je partner weet namelijk niet dat je eigenlijk niet klaar bent en jij hebt de bummer dat je niet klaargekomen bent. Met doen alsof help je je situatie niet echt. Als je het moeilijk vind om aan te kaarten, kun je tijdens the deed je partner ook meer sturen naar hoe je wel kunt finishen. 

Ongemak voelen door "te harig lichaam"

Zeg eens eerlijk, heb jij ook wel eens 'nee' gezegd omdat je je schaamde voor het feit dat je je benen of down under niet had geschoren?  Zonde! Waarschijnlijk maakt dit voor jouw partner helemaal niets uit, want deze persoon vindt jou al leuk genoeg om mee in bed te belanden. Een paar prikkelige haren op je benen maakt dan echt niets uit. En vindt jouw bedpartner dit wel een probleem... dan is het wellicht tijd om een ander te zoeken.

Stoppen omdat je partner al klaar is

Misschien is het zo dat jouw bedpartner vaak snel klaarkomt en doe jij er nu eenmaal wat langer over. Dat is natuurlijk geen probleem, maar soms kan het 'vervelend' zijn als je partner nog zo lang door moet, omdat jij maar niet naar je hoogtepunt komt. We snappen je, maar toch is gewoon stoppen omdat je partner al klaar is echt een no-go. Seks is iets dat je samen doet en stopt dus niet bij het moment wanneer één van jullie tevree is. Ook al voelt het soms misschien irritant; geef vooral niet op. 

Geen after-care

Wil jij graag knuffelen in bed na jullie sexy time, maar jouw juist partner niet? Als jij een bepaalde after-care nodig hebt na de seks, dan mag je daar zeker om vragen. Seks is natuurlijk mentaal ook een belangrijk aspect, dus knuffelen after the doing it, is helemaal niet 'te gevoelig' of 'raar'. Communiceer goed met je partner wat je tijdens, maar ook na de seks nodig hebt dat zorgt dat de 'slechte gewoontes' aan de kant worden gezet.