Fabiola Volkers koopt huis van OnlyFans-geld: "altijd dom en blond geschat"

Celebs door Elsemieke

Fabiola Volkers zit goed in de tv-programma's. Niet alleen deed ze eerder mee als verleidster aan Temptation Island, ook heeft de blondine er net een seizoen van Echte Meisjes in De Junlge opzitten. Hoewel de realityster dat programma niet won, is ze ergens anders wel heel succesvol: op het online platform OnlyFans.

Fabiola Volkers koopt huis van Only Fans-inkomen

Voor een nieuw seizoen van Echte Meisjes in de Jungle gingen twaalf nieuwe dames naar het buitenland om te survivallen in de wilde jungle. Zo ook Fabiola Volkers. Herinner je haar nog als verleider voor kandidaat Niels in 2019? Als je haar niet herkend had, was je niet de enige, want Twitteraars gingen massaal los om haar 'vernieuwde' uiterlijk.  Zo zou ze sinds haar deelname aan Temptation Island wat kilo's zijn aangekomen en ook een aantal cosmetische ingrepen hebben gedaan. Maar dat is niet waar de blondine nu mee in het nieuws is gekomen. Fabiola Volkers heeft namelijk een eigen huis gekocht, van haar verdiensten via Only Fans.

'Wie had dat nou ooit verwacht? Fabiola zonder diploma, altijd dom en blond geschat, koopt haar eigen huis op 22-jarige leeftijd', schrijft ze bij een filmpje van zichzelf. De realityster heeft nog wel een advies voor haar volgers die ook graag zo zelfstandig willen zijn op zo'n jonge leeftijd. "Vertel nooit je plannen, maar laat je stappen zien."

Fabiola Volkers in First Dates

Fabiola heeft dus wel een huis gekocht, maar nog nooit een relatie gehad, waardoor de 21-jarige Yoachim dus Fabiolas eerste afspraakje op Valentijnsdag is. En dat nog wel tijdens de VIPS special van First Dates. Zijn vooroordelen over haar probeert hij direct weer in te dammen. "Ik wil niet met vooroordelen op je afgaan, dus ik ben een open persoon." Fabiola is blij om dit te horen.

Yoachim herkent Fabiola van OnlyFans, tot grote schrik van Fabiola zelf. "Ik dacht: oh shit, oh no. Ik ben toch niet met een fan op date?" Rijdens het diner vraagt Yoachim nog eventjes goed door. "Heb je eigenlijk veel aan jezelf laten doen? Op je borsten na?" vraagt hij aan de realityster. Maar Fabiola is stellig. "Ik heb mijn borsten niet laten doen." De twee hebben een gezellige date en willen erna ook nog een keertje afspreken. Uiteindelijk laten de programmamakers weten dat dit er nooit van is gekomen.