Kijkers in een deuk om dubbelganger Rachel Hazes in Lang Leve De Liefde

Media door Elsemieke

Vanwege alle commotie rondom de rechtzaak die haar dochter heeft aangespand, kan je de laatste tijd niet meer om Rachel Hazes heen. Toch moesten kijkers even twee keer knipperen met hun ogen toen ze dachten dat de weduwe van André Hazes in Lang Leve De Liefde zat!

Lang Leve De Liefde-Owen niet gediend van 'oerwoud' daar beneden: "dan hoeft het niet"

In de aflevering van Lang Leve de Liefde vanavond verslikten kijkers zich in hun glaasje wijn. De nieuwe deelneemster in het datingprogramma leek namelijk bizar veel op Rachel Hazes! Jolanda is klaar voor de liefde en ze is gekoppeld aan Hubert, maar kijkers zijn helemaal niet bezig met de opluikende liefde tussen de twee. 

Gecremeerde kroket

Twitterende kijkers vragen zich hardop af of dit niet gewoon een familielid is van Rachel Hazes. Ze heeft namelijk vrijwel dezelfde diepe schorre stem als Rachel Hazes en qua uiterlijk heeft ze ook wel iets weg van de Hazes-diva. "Is zij de zus van Rachel Hazes? Ze heeft dezelfde rokersstem…", twittert een kijker. Een andere kijker schrijft: “Rachel Hazes doet ook weer mee?” Anderen benoemen de bijnaam die Yvonne Coldeweijer altijd aan Rachel Hazes geeft: “Zoek je iets wulps krijg je een gecremeerde kroket.”