De leukste boeken om dit jaar te lezen

Vrije tijd door Chloe

Heb jij je dit jaar voorgenomen om meer te gaan lezen? Even een paar bladzijdes uit een goed boek lezen voor je gaat slapen kan heerlijk ontspannen zijn. En ook als het een regenachtige zondag is kan je je prima vermaken door er een boek bij te pakken. Daarom hebben wij de leukste boeken om dit jaar te lezen voor je verzameld.

The Maid - Nita Prose

In dit spannende boek speelt een kamermeisje van een luxe hotel de hoofdrol. Wanneer ze een gast dood in de hotelkamer vindt, gaat ze op zoek naar de waarheid. Een spannende thriller die maar moeilijk weg te leggen is.

The Maid - €18,99

Het licht in ons - Michelle Obama

Deze voormalige First Lady van de Verenigde Staten heeft niet stilgezeten. Nadat haar eerste boek een groot succes was, is er nu ook een vervolg op haar autobiografische bestseller. Als je dan was van het eerste boek, dan wil je deze natuurlijk ook gelezen hebben. 

Het licht in ons - €26,99

Zomeravond - Suzanne Vermeer

De boeken van Suzanne Vermeer doen het altijd goed. In deze thriller gaan twee zussen met hun ouders op vakantie. Wanneer één van de twee na een avond stappen niet thuiskomt, wordt een schokkende ontdekking gedaan. Zoals we van Suzanne Vermeer gewend zijn is dit spannende boek bijna onmogelijk om niet in een keer uit te lezen.

Zomeravond - €15,99

Nice girls don't get the corner office - Lois P. Frankel

Wil jij dit jaar groeien op het gebied van je carrière? Dan moet je dit boek dit jaar echt gelezen hebben. In dit boek geeft Lois P. Frankel advies aan vrouwen op de werkvloer. Wat houdt jouw groei tegen? Dat wordt met haar adviezen pijnlijk duidelijk. Een must-read voor iedere vrouw met grote dromen.

Nice girls don't get the corner office - €18,99

Tussen twee werelden - Suleika Jaouad

Dit boek is een echte tranentrekker. In dit prachtige boek doet Suleika Jaouad haar verhaal. In de zomer dat zij afstudeerde was ze 22. Deze zelfde zomer kreeg ze te horen dat ze ongenezelijk ziek was en een overlevingskans had van 35%. Het boek is gebaseerd op haar columns in de New York Times en werd niet voor niets bekroond met een Emmy Award.

Tussen twee werelden - €23,99