5 ideeën om op een originele manier je verjaardag te vieren

Vrije tijd door Chloe

Staat jouw verjaardag bijna voor de deur? Dan wil je die misschien niet zomaar voorbij laten gaan. Natuurlijk kan je mensen thuis uitnodigen voor een borrel, maar je kan het ook anders aanpakken. Er zijn namelijk nog genoeg andere manieren om je verjaardag te vieren. Wij hebben de meest originele ideeën op een rijtje gezet.

Cocktailparty

Een cocktail is natuurlijk het perfecte drankje om mee te proosten op jouw verjaardag. Het is daarom hartstikke leuk om een cocktailparty te organiseren. Maak verschillende leuke cocktails of doe een proeverij en laat iedereen chique gekleed komen. Ben je zelf niet zo'n ster in het maken van cocktails? Dan kan je daar ook iemand voor aan huis laten komen. Diegene kan de cocktails voor jullie maken en als je toch zelf aan de slag wilt kan je ook een cursus doen.

Spelletjesavond

Een spelletjesavond klinkt misschien niet heel origineel, maar we hebben het niet over de standaard gamenight met 30 Seconds. Ga voor spellen waar je meer bij moet bewegen. Denk bijvoorbeeld aan sjoelen, darten of tafeltennissen. Wedden dat iedereen het naar z'n zin heeft?

Foodfestival

Ben jij in de zomer jarig? Lucky you! Dit seizoen staat natuurlijk vol in het teken van festivals en hoe leuk is het om daar je verjaardag te vieren? Bezoek bijvoorbeeld een foodfestival en trakteer iedereen op de eerste paar drankjes.

Weekendje weg

Wil jij je verjaardag vieren met de mensen die het dichts bij je staan? Ga dan lekker een weekendje weg. Huur een huisje met je beste vrienden en maak er een heerlijk verjaardagsweekend van.

Themafeest

Ben jij gek op huisfeestjes maar wil je het dit jaar iets anders aanpakken? Organiseer dan een themafeest. Denk aan een Hawaii thema of een aprés ski thema en laat iedereen verkleed komen. Zo maak je van je huisfeestje toch nog iets origineels.