Cute! Oma Cheryl maakt aantekeningen tijdens Marvel-films voor betere band met kleinkinderen

Vrije tijd door Jennifer

Veel mensen kennen waarschijnlijk wel minimaal één Marvel-film. Marvel-films zijn heel populair en inmiddels zijn het er ook aardig wat. Voor de ouderen onder ons wel lastig om in te komen, ook doordat het altijd een hele verhaallijn bevat. Al doet oma Cheryl wel erg haar best voor kleinzoon Jackson. Niet alleen kijkt ze de Marvel-films mee, ook maakt ze vol passie aantekeningen. Alles om de jongste generatie te kunnen bijbenen.

Lees ook: 21 opmerkingen die je oma altijd maakt(e)

Marvel-fan oma Cheryl

Oma’s en opa’s zijn dol op hun kinderen, maar misschien nog wel meer op hun kleinkinderen. Oma Cheryl kan dan ook van geluk spreken met in totaal dertien kleinkinderen. Natuurlijk is het verschil tussen de generaties wel het grootst. Vaak vinden ouderen het dan ook lastig om op hetzelfde level als hun kleinkinderen te komen. Sommige doen daarom niet eens meer de moeite, al zouden ze eigenlijk hetzelfde mogen doen als oma Cheryl. Haar kleinkinderen zijn helemaal gek op de Marvel-films en op een dag besloot hun oma een Marvel-marathon te houden. Inmiddels is deze oma een echte Marvel-fan.

Aantekeningen maken tijdens Marvel-films

Natuurlijk leek het haar leuker om dit met één van haar kleinkinderen te doen. Toen trok op een gegeven moment de 18-jarige kleinzoon Jackson in bij zijn oma. Hij vertelt aan de Engelse Metro: “Mijn oma kijkt momenteel dus alle Marvel-films en in de juiste volgorde, waarin ze uitkwamen. Ze vroeg of ik er één met haar wilde kijken. Natuurlijk zei ik ‘ja’.” Dat zijn oma vervolgens allemaal aantekeningen maakte tijdens de film, verraste hem zo dat hij het vastlegde op film. Dit aandoenlijke moment kon niet anders dan viral gaan. De TikTok heeft momenteel ruim elf miljoen views.

@jacksonkinged #foryou #foryoupage #grandma #gran #marvel #marvelstudios #guardiansofthegalaxy ♬ original sound - Jackson king

Dertig films op watchlist

Als dat geen enorme toewijding is, dan weten wij het ook niet meer. Jackson zegt ook: “Het laat echt zien hoeveel ze om haar kleinkinderen geeft. Niet alleen is ze bereid om urenlang superheldenfilms te kijken, ook maakt ze hier dus aantekeningen bij.” En dat allemaal voor extra gespreksstof en een betere band met haar kleinkinderen. Ah! Ze maakt bijvoorbeeld aantekeningen van belangrijke momenten, maar soms ook van quotes uit de film. In totaal heeft ze dertig films op haar watchlist gezet, inclusief de meest recente filmrelease Wakanda Forever uit de Black Panther-reeks.

Diehard Marvel-fan

Zoals elke Marvel-fan heeft ook oma Cheryl natuurlijk een favoriete superheld. Volgens haar kleinzoon is Thor oma’s favoriet. Waarom? Nou, gewoon, omdat acteur Chris Hemsworth zo hot is. Ha! Oma Cheryl vindt alle aandacht overigens heel leuk en hartverwarmend. Het raakt haar erg, aldus Jackson. Ze hoopt de Marvel-films nog lang bij te kunnen houden als echte diehard Marvel-fan.

@jacksonkinged Y’all wanted grans notes, here they are: #foryou #foryoupage #foryourpage #spiderman #spidermanhomecoming #marvel #gran #notes #grandma ♬ original sound - Jackson king

Lees ook: Onderzoek: verschillen in opvoeding nu versus jouw ouders