De show stelen tijdens de feestdagen? Dat doe je met deze haaraccessoires

Mode & trends door Maya Luz

Accessoires maken jouw outfit helemaal af. Je kunt gaan voor prachtige sieraden. Een mooie ring of een ketting bijvoorbeeld. Maar je haar mag je tijdens de meest feestelijke tijd van het jaar ook niet overslaan. Wil jij de show stelen tijdens de feestdagen? Dat doe je met deze haaraccessoires!

Lees ook: Kerstdecoratie: dit zijn de mooiste items om de kersttafel mee te versieren

Stradivarius Haarband met stras

Haarbanden zijn weer helemaal in. Combineer deze subtiele maar klassieke haarband bijvoorbeeld met gekruld haar. Laat wat plukjes, of bijvoorbeeld je pony, aan de voorkomt van de haarband. Zo hou je het grootste gedeelte van je haar uit je gezicht, maar op een modieuze manier!

Haarband met stras - €12,99

Maak jij liever een statement met haarclips? Ga dan voor deze van Boohoo. Met deze clips haal je op een elegante manier het haar uit je gezicht. Doordat je in deze set twee clips krijgt, kun je lekker variëren met de manier waarop je ze draagt.

Boohoo Haarclips met kristallen

Haarclips met Kristallen Kraaltjes (2 stuks) - €10,-

Met deze haarband kun je niet anders dan opvallen. Deze haarband van Ted Baker is volledig bedekt met stras en zal dus in ieder ligt mooi opvallen. Deze gaat goed samen met een haarstijl met veel volume.

Ted Baker Haarband met stras

Ted Baker Glitzma haarband met strass - €70,-

Draag jij je haar liever niet los tijdens de feestdagen? Ga dan voor deze vlindervormige haarclip. Deze heeft stras aan de zijkanten voor een opvallend effect, maar is erg subtiel. Perfect voor een minimalistische look. 

Stradivarius Vlinder Haarclip

Haarclip stras vlinder - €8,99

Zijn haarbanden en clips niks voor jou? Dan kun je deze haarslinger met glitter combineren met je kerstoutfit! Deze optie is lekker out of the box en uniek.

Boohoo Haarslinger

Haarslinger - €8,-

Als opvallen jouw doel is, dan zit je met deze haarclip van Stradivarius zeker goed! Deze combineert mooi met een minimalistische haarstijl. Zo gaan alle ogen direct naar deze prachtige accessoire. 

Stradivarius Haarclip met stras

Haarclip met stras - €9,99

Steentjes op een haarclip of haarband zijn natuurlijk mooi, maar je kunt ze ook direct in je haar aanbrengen! Met deze clip in haarsteentjes maak jij een opvallend statement met jouw kapsel tijdens de feestdagen.

Boohoo Clip in Haarsteentjes

Clip in Haarsteentjes - €8,-

Heb jij oog voor detail? Dan zijn deze minihaarclipjes echt iets voor jou. Combineer deze clipjes met een opgestoken kapsel met bijvoorbeeld vlechtjes!

Stradivarius Minihaarclips

Set met minihaarclips met vlinder en stras - €9,99

Lees ook: De mooiste sieraden om cadeau te doen (of zelf te vragen)