Kerstdecoratie: dit zijn de mooiste items om de kersttafel mee te versieren

Wonen door Chloe

Nog heel even en het is Eerste Kerstdag. Waarschijnlijk heb je al helemaal in je hoofd wat je gaat bereiden voor het kerstdiner. Maar wil je dit jaar extra uitpakken? Dan mag een mooi versierde kersttafel natuurlijk niet ontbreken. Met wat mooie kerstdecoratie maak jij van de tafel een feestje. En met deze items zorg je ervoor dat de kersttafel prachtig versierd is. 

Mooi servies

Servies hebben we natuurlijk allemaal in de kast staan, maar hoe leuk is het om speciaal voor de feestdagen wat luxer servies te gebruiken. Misschien kan je je van vroeger ook nog wel herinneren dat je ouders of opa en oma een mooie servies set hadden voor speciale gelegenheden. Dit neemt tenslotte ook het grootste gedeelte van de tafel in beslag.

Serax pure dinerbord - €22,-

Rivièra Hydranchea bord - €17,95

Glazen

Bij een mooie servies set horen natuurlijk ook feestelijke glazen. Als je deze twee dingen hebt, heb je eigenlijk al bijna geen kerstdecoratie meer nodig om het er feestelijk uit te laten zien. Van prachtige wijnglazen tot luxe waterglazen: beter dan dit wordt het niet.

Skylen glas set van 8 - €38,45

Ripple wijnglazen set van 2 - €39,-

Wijnkoeler

Als jij dit jaar gastvrouw bent is de kans groot dat je weinig zit. Je bent continu in de weer met het eten. Geen zin om ook om de haverklap op te staan om wijn bij te schenken? Zet dan een mooie wijnkoeler op tafel. Scheelt jou weer een paar keer lopen en het staat ook nog eens hartstikke gezellig.

Wijnkoeler van marmer - €119,-

Kralenketting

Als je de basis hebt, is het tijd om aan de slag te gaan met de kerstdecoratie. Een kralenketting wordt normaal gebruikt in de kerstboom, maar is ook de perfecte kerstversiering voor de dinertafel. 

Kralenketting kerstslinger 10 meter - €6,95

Dennentak als kerstdecoratie

Als er iets is dat ons aan kerst doet denken dan is het wel een dennentak. Daarom is dit ook perfect om als versiering op tafel te gebruiken.

Pine Ridge kerstguirlande 274 cm - €62,95

Kerstornament

Om de kersttafel helemaal af te maken, kan je nog gebruik maken van mooie kerstornamenten. Met deze kerstdecoratie maak je de dinertafel helemaal af. En ook na het kerstdiner kan je ze gebruiken om je huis mee te versieren.

Double Tree kerstornament 29 cm - €32,95