De mooiste kapsels voor de feestdagen

Haar door Chloe

Hangt jouw kerstoutfit al klaar maar heb je nog geen idee wat je met je haar wilt doen? Lees dan vooral verder. Met het juiste kapsel maak je jouw outfit namelijk helemaal compleet. Daarom hebben wij wat inspiratie voor je verzameld voor deze feestdagen.

Kapsels voor de feestdagen

Met de feestdagen willen we allemaal extra uitpakken, maar wat moeten we dan met ons haar? Een feestelijke blouse of mooie jurk hangt al klaar, maar nu de rest nog. Of je nou je haar wilt opsteken of het liever los houdt: wij hebben de mooiste kapsels voor de feestdagen hier verzameld.

Bubbel ponytail

Deze haarstijl is weer even wat anders dan wat we gewend zijn. Je creëert deze look met je eigen haar, maar als je dit voor het eerst doet kan je ook gewoon elastiekjes gebruiken.

Haarclip

Hou jij het dit jaar liever simpel en wil je je haar los houden? Ga dan voor een mooie haarclip om er toch nog een feestelijke touch aan te geven.

Een hoge paardenstaart

Met deze look zit je altijd goed. Het ziet er niet alleen hartstikke mooi uit, maar is ook nog eens heel simpel. Als je extra wilt uitpakken kan je in plaats van een elastiekje je haar gebruiken of een mooi lint.

Strik

Door een rode strik in je haar te doenben je meteen helemaal in de kerstsferen. Vooral handig als je weinig tijd hebt of gewoon geen zin hebt om heel lang aan je haren te spenderen.

Messy bun

De messy bun is al jaren populair en ondanks de naam ook zeker geschikt voor de feestdagen. Deze knot heeft een chique uitstraling en met opgestoken haar creëer je een volwassen en feestelijke look. Wil je het extra leuk maken? Voeg dan wat leuke haaraccessoires toe zoals parels, haarclips of een haarband.

Glitter and glamour

Wil jij dit jaar alles uit de kast halen? Dan is deze haarstijl voor jou. Haal wat mooie klemmen met glitters en verdeel deze over je haar. Of je nou een knot wilt dragen of slechts een paar lokken wilt vastmaken: met deze hairdo kan het allebei.