Binnenkort jarig? Dit zijn de meest originele ideeën om je verjaardag te vieren

Lifestyle door Elsemieke

Kijk jij ieder jaar weer uit naar je verjaardag? Tel je maanden van te voren al de dagen af tot het zover is? En vind je niets leukers dan één dag per jaar in het middelpunt van de belangstelling staan? Lees dan snel verder, want we hebben verjaardag ideeën die je niet mag missen. 

Verjaardag ideeën: originele dingen om te doen met je verjaardag

Ben jij binnenkort jarig, maar is de inspiratie een beetje op om deze speciale dag op de beste manier te vieren? Geen zorgen. Er zijn een heleboel dingen die je kunt doen om die speciale dag te vieren. Met onze verjaardag ideeën zit je wel gebakken wanneer het op je volgende geboortedag aankomt. Hang die vlag maar vast uit!

Pak uit met versiering op je verjaardagsfeest

Heb je al een bepaald thema in gedachten, dan kun je de versiering hier op aanpassen. In ieder geval is het leuk om de locatie van je verjaardagsfeestje te versieren met ballonnen en slingers. Of wat dacht je van gezellige helium ballonnen? Zo zijn er bij De Ballonnerie ontelbaar veel opties om je huis te versieren. Zo'n vrolijke entree maakt de mensen nieuwsgierig en enthousiast naar je feestje. Op deze manier weten de gasten alvast dat ze op jouw verjaardagsfeestje wel een lolletje kunnen verwachten. Gelukkig kun je op elke leeftijd nog altijd nog lekker gek en jong zijn. 

Dagje welness

Zie je dat verzorgen van je gasten helemaal niet zitten? En wil je liever even helemaal niks op de dag dat iedereen je normaal gesproken feliciteert? Bezoek dan je favoriete spa. Trakteer jezelf op een goede massage erbij, zet je telefoon uit en je ziet aan het einde van je relax dagje wel wie je nog moet terugbellen. Ontspan!

Gillen in een pretpark

Over leuke verjaardag ideeën gesproken: Nederland zit vol met leuke pretparken waar je je een hele dag kan vermaken. Vergeet niet: het is jouw verjaardag. Dus als jij een avontuurlijk type bent, dan is een dagje in de achtbanen doorbrengen ook niet verkeerd. Extra punten als je een paar goede vrienden meeneemt die de dag met jou kunnen meemaken. 

Ga een weekendje weg

Je birthday vieren in een ander land, ook al is het maar één of twee dagen, voelt op de een of andere manier toch altijd nét even wat specialer dan wanneer je het thuis doet in je vertrouwde omgeving. Of je nu kiest voor een zonnig weekendje weg of niet. Bedenk van te voren wat de hotspots zijn en laat je leiden door waar je die dag zin in hebt. 

Ontdek een nieuwe stad in Nederland

Valt een vliegticket naar een stad in het buitenland buiten je budget? Kies er dan voor om je verjaardag door te brengen in een voor jou nog onbekende stad in Nederland. Duikel leuke adresjes op waar ze de beste taart hebben, of kies ervoor om alles vanzelf te ontdekken. Het maakt niet uit waar je zin in hebt: verjaardag ideeën zijn er genoeg!

Organiseer een tuinfeest

Ben jij die gelukkige persoon die in de zomer jarig is? Wanneer het zonnetje schijnt op dat bijzondere moment, kan je eigenlijk niet anders dan een uitgebreid tuinfeest geven. Echte keukenchef? Kies er dan eens voor om een lange tafel in de tuin te zetten. Het maakt eigenlijk niet uit wat je kookt, zolang je de gasten maar voorziet van een portie lekkere snacks. En de drankjes natuurlijk. Alvast gefeliciteerd!