8 boeken die niet mogen ontbreken in jouw boekenkast

Vrije tijd door Juliët

Van spannende thrillers tot romans om bij weg te zwijmelen. Als je eenmaal in het verhaal zit kun je niet wachten om het boek uit te lezen. Als je een goed boek te pakken hebt, tenminste. Met de volgende 8 boeken heb jij genoeg leesvoer voor de komende tijd.

 

De thrillers van Suzanne Vermeer

Hou jij van spannende thrillers? Dan ben je bij Suzanne Vermeer aan het goede adres. De bestverkopende Nederlandse thrilleracteur van dit moment. Ieder jaar verschijnt er een zomerthriller en een winterthriller.

1. Winterthriller Gletsjer - €17.50

In deze nieuwe vakantiethriller gaan Maaike en haar zus Judith samen op skivakantie in Duitsland. Wat begint als een weekje optimale zussentijd, verandert in een regelrechte ramp wanneer Judith verongelukt. Zou het een noodlottig ongelukkig zijn geweest? Maaike gaat op onderzoek uit. 

2. Zomerthriller Koraalrif - €12,99

Zeven jaar geleden werd Jim in verband gebracht met een verdachte dood van zijn assistent Lucy. Paula is een kennis en wordt om hulp gevraagd om erachter te komen wat er met Lucy is gebeurd. Samen met haar privédetective Stewart reist ze door Amerika. Wanneer de zoektocht van L.A. naar Mexico leidt, kom er een noodlottige confrontatie steeds dichterbij.


 

De feelgoodromans van Jill Mansell

De feelgoodromans van Jill Mansell zitten vol humor en romantiek. De boeken zijn internationaal bekend en ze heeft al heel wat boeken op haar naam staan. 

1. De zomer van je leven - €21,99

In de zomer van hun leven komen de tieners Amber en Lachlan terecht in een pleeggezin in Cornwall. Er ontstaat al gauw een hechte band tussen de twee. Alleen Amber heeft een geheim, ze is namelijk verliefd op Lachlan. Moet hij nou net haar beste vriend zijn. Naast deze geheime liefde maken ze zich ook nog eens zorgen om hun pleegvader. Hij gelooft weer in de liefde, maar is die nieuwe vriendin wel zo perfect als ze lijkt?

2. Lang leve de liefde – €21,99

Een echt romantisch verhaal vol humor, liefde, verlies en hoe niets voor altijd verborgen kan blijven. Lily opent op de ochtend van haar vijfentwintigste verjaardag de allerlaatste brief open van haar geliefde moeder, die stierf toen Lily acht was. Tot haar verrassing staat er meer in over haar moeders eerste en enige echte liefde. Diezelfde dag ontmoet ze acteur Eddie Tessler. Stiekem vindt ze het geweldig dat huij haar zo geweldig vindt. Toch vindt ze het heel belangrijk wat Dan, haar grappige en vooral knappe jeugdvriend ervan vindt. Romantische ficties van Colleen Hover

De romans van Colleen verschijnen sinds 2014 in het Nederlands. Colleen laat verschillende genre terugkomen namelijk spanning, romance, sterke personages en onverwachte twists.

1. It ends with us - €12,99

‘It ends with us’ is de enorme TikTok-hit van Colleen Hover. Een heel emotioneel en vooral aangrijpend verhaal van Lily. Zij wordt verliefd op de knappe neurochirurg Ryle. Deze opbloeiende relatie brengt bij Lily herinneringen terug. Ze moet denken aan Atlas, haar eerste liefde. Als hij weer in haar leven verschijnt, komt alles wat Lily heeft opgebouwd in gevaar.

2. Reminders of him - €20

Een heel hartverscheurend, maar vooral hoopvol verhaal. Na vijf jaar in de gevangenis te hebben gezeten, keert Kenna terug naar de plek waar het misging. Ze wil een rol spelen in het leven van haar dochter, maar iedereen probeert Kenna van haar dochter weg te houden. De enige link in het verleden is Ledger Ward en deze twee krijgen een band. Alleen familie en vrienden mogen hier niets over weten, want dan zouden ze het vertrouwen op het spel zetten. 

De biografie boeken van Michelle Obama

Michelle Obama is een voormalige first lady van de Verenigde Staten. Zij is de vrouw van de 44e Amerikaanse president Barack Obama, die van 2009 tot 2017 regeerde. Michelle heeft veel meegemaakt. In haar boeken neemt ze ons mee in haar leven. Michelle wordt gezien als een van de belangrijkste adviseurs van haar man.

1. Mijn verhaal - €15

In ‘Mijn verhaal’ worden intieme, indrukwekkende en vooral inspirerende memories gedeeld van de voormalige first lady van de Verenigde Staten. In het boek beschrijft ze voor het eerst de beginjaren van haar huwelijk, waarin ze probeert een evenwicht te vinden tussen haar werk en gezin enerzijds, en de snel verlopende politieke carrière van haar man anderzijds. Ze vertelt alles met humor, charme en openhartigheid. Door haar verhaal daagt ze ons allemaal uit met de vraag: wie zijn wij en wat willen we worden?

2. Het licht in ons - €26,99

‘Het licht in ons’ is het nieuwe boek van Michelle Obama. Een inspirerend vervolg. Michelle Obama deelt haar persoonlijke ervaringen en biedt originele inzichten over verandering, uitdaging en kracht. Ze is moeder, dochter, echtgenote, vriendin en first lady. Met haar kenmerkende humor, openhartigheid en betrokkenheid behandelt ze onderwerpen die te maken hebben met ras, gender en zichtbaarheid. Ze moedigt haar lezers aan om angsten te overwinnen, maar ook vooral om je kracht te vinden!