Olaplex lover? Zo gebruik je Olaplex No. 3

Haar door Zita

Ons haar heeft het soms zwaar te verduren. We verven het, gebruiken hitte op ons haar en smeren er producten in die niet altijd even goed zijn. Om je haar goed te verzorgen, gebruik je producten van Olaplex. Dit wondermiddel zorgt ervoor dat je haar een opknapbeurt krijgt en er niet meer uitziet als een vogelnest. Vooral Olaplex No. 3 is een pareltje onder deze producten. Hoe gebruik je Olaplex No. 3 en wat is het precies? Wij leggen het aan je uit.

Wat is Olaplex No.3?

Olaplex heeft acht producten (No. 0 tot No. 8) die je haar verzorgen. Olaplex No. 3 is het meest populaire product van Olaplex. Wanneer je naar de kapper gaat om je haar te verven, raden zij het altijd aan om een masker of herstelbehandeling te nemen. Dat is niet voor niks, want al die chemicaliën zijn niet goed voor je haar. Olaplex No. 3 is hiervoor je redder in nood. Dit is namelijk een thuisbehandeling om je beschadigde haar weer te herstellen. Niet alleen geverfd haar, maar ook haar dat vaak in contact komt met hitte (stijltang, fohn) en producten dat het haar uitdroogt snakken naar goede verzorging.

olaplex no 3

Shop Olaplex No. 3 bij Lookfantastic.com

Hoe gebruik je Olaplex No. 3?

Op de verpakking staat dat je Olaplex No. 3 gebruikt als een pre wash, dus voor je je haar daadwerkelijk wast met shampoo. Je gebruikt het twee keer per week voor het beste resultaat. Er is een manier waarop Olaplex No. 3 nóg beter tot z’n recht komt. Wanneer je producten met siliconen gebruikt, zorgt dit ervoor dat de bestandsdelen in Olaplex No.3 minder goed werken. Daarom is het beter om Olaplex No. 3 ná het wassen van je haar te gebruiken, in plaats van ervoor. Je haar is dan namelijk vrij van resten droogshampoo, styling mousse of haarspray. Het product heeft hierdoor minder barrieres om doorheen te gaan en werkt daardoor een stuk beter. Daarnaast werkt Olaplex No. 3 beter op vochtig/nat haar.

Andere Olaplex producten

Om optimaal gebruik te maken van Olaplex No. 3, is het verstandig om ook andere producten van Olaplex te gebruiken voor je haarverzorging. Investeer ook in de shampoo en conditioner van Olaplex voor het optimale resultaat. Zo heb je binnen no time veel gezonder haar.