Lang Leve De Liefde-Peter dol op boezem van Joke: "echt een mannendroom"

Media door Elsemieke

Het programma Lang Leve De Liefde op SBS6 zorgt voor bijzondere tv-momenten. Niet altijd zijn de kandidaten erg blij met elkaar en soms zijn ze zelfs ronduit teleurgesteld over de match. In de nieuwste aflevering is Peter wel gecharmeerd van de voorgevel van zijn date Joke. 

Liefde voor boezem en blond haar in Lang Leve De Liefde

Lang Leve De Liefde zorgt altijd voor hilarische, maar ook ontroerende tv-fragmenten. Nu de zomerstop voorbij is, zitten we allemaal massaal weer klaar voor onze portie ongemakkelijke dates. Peter is direct dol op zijn match Joke, vooral vanwege haar uiterlijk. “De match klopt wel, zeg. Blauwe ogen en blond haar." Volgens Peter is Joke de vrouw die hij zoekt.

Steamy scènes in Lang Leve De Liefde: "dat vind je wel lekker, hè?”

Zoenen

"Ik val op blonde vrouwen met … Met je weet je wel, de droom van mannen. Een leuke vlotte babbel en …”, gaat hij verder. “Niet flink, maar wel normaal. Wat jij hebt. Je bent niet dik en je bent niet dun. Leuk, hè?" Peter viel direct op Joke. "Maar ik moet niet te lang in je ogen krijgen, want dadelijk krijg ik nog echte kriebels. Dus doe maar even niet." Joke geeft aan dat ze "ouderwets" is als Peter voorstelt om te zoenen. “Alleen één keer zo”, zegt Peter. “Ik ben niet zo’n zoener”, meent Joke.

Lang Leve De Liefde-Jeroen (41) heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen