Toe aan een bijzondere snack? Er bestaat nu chips met vagina-smaak

Eten door Elsemieke

Argh, de venijnige inkakker op werk slaat toe en je moet NU iets eten. Het liefst grijp je naar een zak chips of die halve reep chocola die nog in de koelkast op je ligt te wachten. Als je een chips-fan bent, dan hebben we goed nieuws voor je.

Chips met foef-smaak is nu een ding

Bij ons op de redactie worden regelmatig lades vol snoepgoed opengetrokken, waarna de zak binnen vijf minuten helemaal leeg is. Snackspert heeft - als je het ons vraagt - pas de leukste baan ter wereld. Hij wordt namelijk betaald om lekker te snacken en zijn professionele mening daarover neer te pennen. Toen hij de Pussy Flavored Chips van het Litouwse chipsmerk Chazz mocht proeven, sloegen wij even stijl achterover. Chips die naar het vrouwelijk geslachtsdeel zou smaken - iemand?!

Kost dat?!

De zuur uit citroenen maakt kennelijk dat de chips naar foef smaakt. Vijf medewerkers van het Litouwse bedrijf kregen de opdracht om een lijst op te stellen met ingrediënten die volgens hen naar de vulva van een vrouw smaken en ruiken. Resultaat? Chippies met vagina-smaak! Benieuwd geworden? Je scoort 'm hier voor €5,50. Misschien leuk ideetje voor kerst?