Gezicht van OnlyFans-model 'ontploft' in vliegtuig: "gruwelijke pijn"

Celebs door Elsemieke

Weronika, een Britse Tiktokker en Only Fanspster, legt in een TikTok- video uit dat haar gezicht 'ontploft' is. Weronika vloog na een behandeling uit Turkije terug naar huis en tijdens dit ritje ging het gruwelijk mis met haar gezicht.

Turkije is natuurlijk hét oord van de plastische chirurgie, dus Weronika wilde een cat eye-behandeling doen. En dat ging ook allemaal goed, totdat de Britse in het vliegtuig naar huis stapt. Eigenlijk mag Weronika niet vliegen vlak na de operatie, maar door een misverstand doet ze dat toch. "Toen ik in het vliegtuig wakker werd, deed alles pijn. Ik ben naar het toilet gegaan, hoorde een duidelijke knal en ik schoot in paniek."

Ontstoken wond

In de wc ziet Weronika dat een snee vlak bij haar wenkbrauw een stuk groter is geworden. Een 'stinkende gele substantie' en bloed loopt uit de wond. Door de hoge druk op grote hoogte is het helemaal misgegaan. De hele vlucht naar huis heeft Weronika dan ook 'gruwelijke' pijn. De dokter adviseert Weronika om een zalfje op haar gezicht te smeren, wanneer ze thuis is. De volgende ochtend is de wond alsnog helemaal ontstoken. "Ik ben wel flink geschrokken", aldus Weronika in de TikTok-video. Inmiddels gaat het wel een stuk beter met haar.