Deze sterrenbeelden vinden uiterlijk belangrijker dan innerlijk in een relatie

Psyche & spiritualiteit door Anne-Fleur

Veel mensen zijn het erover eens als je zegt dat het innerlijk van een persoon een belangrijkere rol speelt dan het uiterlijk. Toch zou in een relatie je je wel aangetrokken moeten voelen tot je partner. Er zijn een aantal sterrenbeelden die hierin een beetje doorslaan en juist het uiterlijk veel belangrijker vinden dan iemands persoonlijkheid… 

Ram

Rammen rennen er ook maar niet meer voor weg: dit teken houdt nu eenmaal van mooie dingen. ‘Het oog wil ook wat’, is iets waar dit sterrenbeeld geregeld aan denkt, terwijl ‘ie aan het zoeken is naar de ideale levenspartner. Fysieke aantrekkingskracht speelt een grote rol in het dating leven van de Ram en daarbij moet innerlijk het uiterlijk complimenteren (en niet andersom). Alleen als dit teken iemands buitenkant voor de volle 100 procent leuk vindt, dan maakt diegene een kans. 

Weegschaal 

Weegschalen kijken op twee manieren meer naar uiterlijk dan naar innerlijk. Ten eerste vindt dit sterrenbeeld het gewoon heel belangrijk dat iemand er verzorgd en netjes uitziet. Niet alleen lichamelijk, maar ook qua kleding en schoenen. Verder is de Weegschaal zelf niet iemand die zich meteen openstelt en een persoonlijke connectie met iemand anders aangaat. Niet te emotioneel en niet te diep, zo staat dit teken in het dating leven. Hetzelfde moet gelden voor degene die de Weegschaal aan het daten is: een emotionele connectie komt later wel (of helemaal niet). 

Schorpioen

Net als de Ram en de Weegschaal vindt ook de Schorpioen een goed innerlijk minder belangrijk als het hebben van een goed uiterlijk. Volgens dit teken is het toch het eerste waar je naar kijkt en wat je ziet. Dan moet het natuurlijk wel aan een aantal (hoge) eisen voldoen. Als de fysieke connectie en ‘goedkeuring’ er is, komt een persoonlijke connectie daarna misschien nog wel…

Boogschutter

Anders dan de andere sterrenbeelden vindt de Boogschutter innerlijk ook belangrijk, maar in een relatie moet hij eerst door een andere barrière heen: het uiterlijk van de andere persoon. Boogschutters vinden een fysieke connectie namelijk heel belangrijk en is dan ook key voor bijvoorbeeld een goed seksleven. Vanuit daar komt de innerlijke connectie vanzelf wel. Daarnaast vindt dit teken het moeilijk om zich open te stellen voor de liefde, dus als ze zich focust op het uiterlijk, dan is zich kwetsbaar opstellen nog even van de baan.