Zien: Billie Elish (20) gespot met 11 jaar oudere man

Celebs door Elsemieke

Zangeres Billie Eilish is hand in hand gespot met een 11 jaar oudere man. Haar nieuwe lover is de zanger van The Neighbourhood, oftewel Jesse Rutherford. De reacties op de nieuwe romances zijn niet mals.

Zien: Billie Elish (20) gespot met 11 jaar oudere man

De nieuwe vlam van Billie Elish, Jesse Rutherford is samen met de zangeres gespot tijdens de Halloween Horror Nights bij de Universal Studios in Los Angeles. De twee liepen hand in hand naar buiten, zo schrijft iemand op social media. "OMG, ik zag net Billie Eilish op Horror Nights." Niet veel later deelde een Twitteraar een foto van het kersverse koppeltje toe ze samen aan het eten waren in een restaurant. 

Reacties

De reacties over het leeftijdsverschil van het nieuwe koppeltje zijn niet allemaal positief, aangezien Billie 20 is en Jesse 31, een leeftijdsverschil van 11 jaar. Billie zou ook fan zijn geweest van The Neighbourhood en Jesse op 16-jarige leeftijd al ontmoet hebben. "In welke wereld is het oké dat een 31-jarige oude man samen met een twintigjarige is? Twintig jaar is praktisch gezien een kind voor iemand van zijn leeftijd. Als ze wat ouder was, dan is het haar keuze, maar twintig?"