FOTO: Billie Eilish is onherkenbaar in sexy photoshoot voor Vogue

Celebs door Laura D

Billie Eilish shockeerde laatst haar fans al met een nieuwe blonde coupe. Heel wat anders dan haar gifgroene met zwarte coupe. Afgelopen zaterdag verscheen de shoot voor de Britse Vogue en daar zagen we weer een kant van Billie die we nog nooit eerder hadden gezien. De zangeres poseert daar namelijk met haar blonde lokken in mooie lingerie.

Lees ook: FOTO: Billie Eilish onherkenbaar met nieuwe haarkleur

Sexy lingerie

Billie Eilish staat vooral bekend om haar oversized kleding. Deze draagt ze omdat Billie haar lichaam niet het gespreksonderwerp wil maken. Ze vertelt dat het om haar stem en haar muziek draait. Enorme truien en broeken die geen curves laten zien zijn daarom haar iconische statement. Daar is ze nu vanaf gestapt, door in sexy lingerie te poseren voor haar Vogue shoot. Haar caption zegt: “Do whatever you want, whenever you want. Fuck everyone else.” En zo is het!

 

Tattoo

Op de foto’s is ook de tattoo van de zangeres te spotten. In haar jaarlijkse interview met Vanity Fair vertelde ze dat ze een nieuwe tattoo had laten zetten. Maar haar volgers zouden die nooit mogen zien. Fans zijn overtuigd dit de tattoo is waar ze het over had. Hij is op haar heup te spotten.

Nieuw Album

Billie maakte vorige week bekend dat vanaf 31 juli haar tweede album uit zal komen. Er zullen achttien nummers op staan, en het eerste nummer ‘Your Power’ heeft Billie al uitgebracht. Haar eerste album heeft maar liefst 5 Grammy’s gewonnen, dus we zijn benieuwd of de tweede net zo’n succes zal worden…

Tweets

Lees ook: VIDEO: Deze intieme docu over Billie Eilish wil je zien