Halloween vieren met je partner? Dit zijn de leukste kostuums voor stelletjes

Vrije tijd door Maya Luz

Nog een maandje wachten en dan is het weer Halloween! Wie graag uitpakt met eyecatching kostuums, weet dat je nooit te vroeg kunt beginnen met de voorbereidingen. Wil jij dit jaar samen met je partner de show stelen? Dan zijn dit de leukste kostuums voor koppels voor Halloween 2022!

Lees ook: Halloweenfeestje met vrienden? 8 toffe kostuums waarmee jullie de show stelen

Bridgerton

In 2022 hebben we met z'n allen volop genoten van de romantiek in de Netflix hit Bridgerton. Waren jij en jouw lover helemaal weg van de smachtende blikken tussen Anthony en Kate in seizoen twee? Of burn jij meer voor de liefde tussen Daphne en Simon uit het eerste seizoen? Pak dan uit met een Bridgerton kostuum op 31 oktober. De sleutel tot succes is gaan voor die heerlijke regencycore. Denk aan korsetten, baljurken en prachtige opgestoken kapsels. Om het kostuum compleet te maken, kunnen jij en je partner in ouderwetse Britse accenten gaan praten. Very eyecatching indeed! Daar zal Lady Whistledown zeker over schrijven.

Don't worry darling

Heb jij deze bioscoop hit met Harry Styles en Florence Pugh al gezien? Voor wie hem nog niet gezien heeft, zullen we spoilers besparen. Maar deze film is zeker een aanrader voor Halloween dit jaar. Ga voor een klassieke jaren '50 look. Je kunt er ook voor kiezen om een van de iconische looks die Florence Pugh droeg in de film na te maken. De look van Harry Styles is makkelijk na te maken met een pak met stropdas. Er zijn bij deze overweldigende film enorm veel looks om uit te kiezen, dus wees vooral lekker creatief!

Barbie en Ken

In 2023 komt er een nieuwe live action Barbie film op het witte doek! Margot Robbie en Ryan Gosling spelen de iconische Barbie en Ken. Genoeg excuus om dit jaar verkleed te gaan als dit wereldberoemde duo met Halloween. Pak uit met felle kleuren en opvallende items. Vergeet ook het iconische blonde haar niet!

Ariël en Prins Erik

De afgelopen maand had iedereen het over de nieuwe live action versie van de Kleine Zeemeermin die volgend jaar verschijnt. De trailer is eindelijk te bekijken en Halle Bailey steelt de show als Ariël. Het is dus vanzelfsprekend om dit herkenbare kostuum te rocken met Halloween dit jaar. Om deze look uit te voeren hoef je enkel rekening te houden met de kleurencombinatie waar Ariël bekend om staat. Kam door je haar met een vork en zing de liedjes uit de Disney klassieker om helemaal in je rol te komen. Kleed je partner in een simpele blauwe broek en witte blouse en de look is compleet! 

Lees ook: De leukste Halloween DIY's om te maken met je kinderen