Deze speelse haarstijlen zijn binnen 5 minuten klaar

Haar door Mozhda

Of je nou lang, kort, krullend of steil haar hebt. Je kunt altijd een haarstijl vinden om je look te veranderen. Vlechten en knotten zijn nu helemaal on trend! Met deze haarstijlen mág je gezien worden.

1. Gevlochten space buns

Misschien heb je het zelf wel opgemerkt: dit is dé festival haarstijl van 2022. Door de warmte steken we vaak onze haar op. Daarnaast is dit je redder in nood bij een bad hair day.

Zo maak je het:

Maak een scheiding in het midden van je haar. Maak vervolgens twee staartjes bovenop je hoofd en vlecht deze. Wikkel je vlechten tot twee knotjes en bevestig ze met een schuifspeldje. Pak de voorste plukken en wikkel ze met je vingers. Draai de plukken om je buns. Gebruik een schuifspeldje om de plukken aan je knot vast te maken. Laat je twee voorste plukjes los voor een nonchalante look. En voilà

2. Half los met een vlecht

Heb je natuurlijke golven of krullen in je haar? Dan is deze classy updo ideaal voor jou.

Zo maak je het:

Creëer een scheiding in het midden van je haar. Breng je haren naar voren. Vlecht je twee plukken in omgekeerde vlechten. Maak de plukken met een schuifspeldje van achteren vast op je hoofd.

Tip!: Wil je écht opvallen? Maak nog twee vlechtjes in je haar en steek bloempjes in je braid!

@amritaa.kaur Halfup style4 pre-wedding occasions❤️#hairstyle #weddinghairstyle #hairstyletutorial #tiktokhair #longhair #partyhairstyle #braidhair #halfuphalfdown ♬ original sound - jerry👑🐦

3. Faux French braid

Naar een feestje of een werkdag, deze haarstijl kun je overal dragen. Perfect als je los haar wilt dragen en je lokken uit je gezicht wil hebben. Dit zorgt voor een speels effect.

Zo maak je het:

Scheid je haren in het midden. Vlecht je twee bovenste plukken (niet je voorste plukken!). Trek je vlechten iets open en steek de eerste drie voorste plukken een voor een in de gaten van de vlechten. Gebruik een schuifspeldje om de plukken die je in je vlecht hebt gestoken vast te maken.

@audreymcclelland Easy Braid Hairstyle To Do On Your Own Hair ❤️ #hairstyle #hairtutorial #diyhair #hairtok #easyhairstyles #hairideas #hairinspo #hairvideos ♬ original sound - Audrey

4. Losse lage knot

Casual én stijlvol is wat deze haarstijl ademt. Of je nou naar een bruiloft of de sportschool gaat: je slaat de plank nooit mis met deze look.

Zo maak je het:

Verdeel je haar in drie gelijke secties. Vlecht je haar in een gewone driedelige vlecht tot je de rand van het haar bereikt. Vouw het uiteinde van de vlecht naar binnen en maak het vast met een elastiekje. Rol de vlecht naar boven en naar binnen om de knotje te maken. Zet je knot vast met een schuifspeldje.

5. Messy bun

De messy bun gaat eigenlijk nooit uit de mode. Het blijft onze favoriete haarstijl. En we hebben een nieuwe techniek ontdekt!

Zo maak je het:

Maak een scheiding in het midden. Vouw twee plukken haren in mini-buns. Gebruik een elastiek om de buns vast te maken. Steek de ene bun in de andere. Pak je haren van achteren en maakt een knoop. Gebruik een schuifspeldje om de bun vast te maken.

@laineymariebeauty Messy bun 4 life. Subscribe to my YouTube for plenty of messy buns! #messybun #hairtutorial #MeTime #TimeforTENET #ColorSelector #hairvideo #hairbun ♬ WAP(feat. Megan Thee Stallion) - Cardi B