8 haarstijlen voor een warme zomerdag

Haar door Chloe

Net als we dachten dat het voorbij was met de zomer staat er weer een week vol warme dagen voor de deur. Met lang haar wil je je haar het liefst zo veel mogelijk uit je nek met dit warme weer, maar je wil er ook nog stylish uitzien. Gelukkig komt dat met deze haarstijlen komt dat helemaal goed.

1. High ponytail

Een paardenstaart is niet voor niets zo populair. Het is de perfecte manier om je haar op te steken en super makkelijk voor elkaar te krijgen. Door een wat hogere paardenstaart te maken krijg je net even een wat speelsere look.

2. Kleine vlechtjes

Hou jij je haar wel graag los maar wil je van die losse plukken die in je gezicht hangen af? Dan zijn kleine vlechtjes de perfecte look voor jou. En ze zijn ook nog eens mega cute.

3. Haarklem

Wil jij gewoon even snel je haar omhoog doen? Dan is een grote klem jouw beste vriend. Deze zijn tegenwoordig ook in alle kleuren te krijgen. Er is er dus altijd wel één die matcht bij jouw outfit.

4. Sjaaltje

Dit is dé haartrend van deze zomer. Een sjaaltje of bandana op je hoofd en het maakt niet alleen je outfit helemaal af, het is ook nog eens heerlijk dat je haar lekker op z’n plek blijft.

5. De messy bun

Deze all time favorite mag natuurlijk ook niet in het lijstje ontbreken. Deze haarstijl is perfect voor als je het liefst zo veel mogelijk haar uit je gezicht wilt hebben. En het voordeel? Je hoeft niet lang voor de spiegel te staan, want messy it is.

6. Easy haarband look

Geen zin om je haar te doen, maar wel die lokken uit je gezicht hebben? Dan is een haarband in je haar de look voor jou. Deze hoef je alleen maar over je hoofd te trekken en je bent klaar.

7. De bubble braid

Een vlecht is perfect voor een warme zomerdag en staat ook nog eens heel chique. Vooral als je de bubble braid look rockt. Je hebt wel wat elastiekjes nodig, maar dan heb je ook wat.

8. Twee staartjes

Ga jij voor een schattige look? Twee staartjes zijn dan helemaal wat je zoekt. Perfect voor een dagje op het strand!