Dit zijn de 3 belangrijkste fashiontrends voor zomer 2022

Fashion door Paula Heeger

Co-ords zijn populairder dan ooit en we spotten steeds meer felle kleuren op straat - het heeft allemaal te maken met de fashiontrends van het moment. Maar wat zijn nu de fashiontrends waar je echt op moet letten? Wij lichten de belangrijkste even voor je uit. Dit zijn de 3 belangrijkste fashiontrends van zomer 2022.

Fashiontrends zomer 2022 #1 - Platformschoenen

Je hebt ze ongetwijfeld al gespot op straat, want de platformschoen is mega populair. Een enorme trend om in te gaten te houden, want we zien het overal. Zo waren er al Dr. Martens met een mega plateauzool, inmiddels zijn er ook Converse met een dikkere zool en zijn sandalen met platform ook helemaal populair  Kortom: met een verhoogde schoen ben je helemaal on trend deze zomer. En je bent even een stukje groter, ook handig als je klein bent!

fashiontrends 2022

Chuck Taylor All Star Move Platform Bright Florals bij Converse.com

Fashiontrends zomer 2022 #2 - Pink, pinker, pinkst

Nog wat zomer outfitinspiratie nodig? Kies dan voor roze in je kast. Roze is namelijk dé kleur van deze zomer en dan hebben we het vooral over felroze - ook wel hot pink genoemd. Denk aan een knalroze blazer, een felroze broek of gewoon een roze accessoire. Je mag zelf kiezen hoeveel je wilt uitpakken, maar deze zomer zit je met deze felle kleur zeker helemaal goed.

Fashiontrends zomer 2022 #3 - Suits

De laatste zomertrend om echt in de gaten te houden zijn de gekleurde pakken. De co-ords en de pakken met een korte broek of rok zien we deze zomer meer dan ooit. En het is ook nog eens superhandig als je geen idee hebt wat je aan moet. Met een matching pakje ben je zo klaar! Ideaal. 

Beeld: Getty Images