Temptation Island 2022 aflevering 1 zorgt voor drama: "ben een leeuw in bed"

Media door Elsemieke

We kijken er al een tijdje naar uit: de start van Temptation Island 2022. Vandaag is het zover en kunnen we genieten van een dubbele aflevering op Videoland. We bespreken Temptation Island 2022 aflevering 1 met je. 

Temptation Island 2022 aflevering 1 zorgt voor veel drama

Eindelijk is het zo ver en gaat Temptation Island 2022 van start. Een aantal vrouwelijke singles en mannelijke singles gaan het de koppels heel moeilijk maken: blijft hun relatie stabiel, of is het gras toch groener aan de overkant? Inmiddels staat Temptation Island 2022 aflevering 1 op Videoland, sterker nog: het is een dubbele aflevering! Daarin maakten we kennis met de koppels, die op hun beurt weer kennis maakten met de singles. Zo had Whitney ooit achter Iris' rug om contact met andere vrouwen, durft Ivo niet verder te kijken dan één dag met Maris, vertrouwen Jan Sietse en Linde elkaar niet vanwege een scheve schaats en vindt Annebel dat René zich moet bewijzen omdat hij in een vorige relatie is vreemdgegaan. Kortom: Temptation Island 2022 aflevering 1 voorspelt veel goeds!

Enorme plottwist in Temptation Island 2022 aflevering 1

Eerder werd al bekend dat de koppels niet samen naar de Dominicaanse Republiek vliegen, maar apart vertrekken. Monica zei hier toen over: “Als je samen onderweg bent, dan denk je steeds: ‘Oh my god, het gaat nu beginnen’. Het feit dat je samen aan het reizen bent, schept een band. Terwijl het eigenlijk de bedoeling is dat je het avontuur alleen aangaat.” Ook mochten de koppels in Nederland per persoon twee favoriete singles uitkiezen, zodat ze onbewust al met die single mannen bezig zijn. “Je vraagt je dan van tevoren toch af of je de juiste keuze hebt gemaakt en hoe die mannen in het echt zijn.”

temptation island 2022 aflevering 1

Ivo vindt 'matchende mindset'

Nou, de meeste keuzes blijken wel goed uit te pakken, tot dusver. Het koppeltje waar direct al het meeste vuurwerk ontstaat is Ivo en Esmé. Ivo en zijn vriendin Maris doen mee aan Temptation Island omdat ze beiden nogal een andere kant in het leven op willen. Ivo is heel los en ziet het allemaal wel, waar Maris meer wil plannen. Wanneer Ivo single Esmé ontmoet, raken ze direct niet uitgepraat over hun matchende mindset. Beiden zijn ze spiritueel en delen ze dezelfde manier van hoe ze in het leven staan. Ivo vindt het ‘gewoon echt bizar hoeveel ze op elkaar lijken' en hij vindt Esmé zijn vrouwelijke variant. "De vlammenwerpers gaan nog wel een keer aan voor mij", zegt hij haar doodleuk. Klopt: inderdáád gingen de vlammen diezelfde dag nog aan voor zijn connectie met Esmé. Wanneer hij daarover vertelt aan Maris op dag twee - de koppels mogen nog één keer elkaar zien - is Maris echt not amused

René geniet van poolparty tijdens Temptation Island 2022 aflevering 1

Ook René valt direct op door zijn enthousiasme waarmee hij het programma begint. Tot ontevredenheid bij zijn vriendin Annebel, waarmee hij al vijf jaar samen is en een huis heeft, bouwt hij vanaf dag één gelijk een feestje. Dat doet hij zonder shirt en met de nodige alcohol tijdens de pool party. Hij ‘voelt zich als een kind in een snoepwinkel’ tussen al het vrouwelijke schoon, zo zegt hij. Wanneer de mannen hun vrouwen nog één keer mogen zien, probeert hij zich bij Annebel in te dekken door haar te waarschuwen voor de beelden die ze mogelijk gaat krijgen. Annebel zelf reageert hier niet goed op, zij keert in zichzelf. 

Foto: RTL