5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 6

Media door Michelle Bakker

Vorige week was het de beurt aan Herman om één van zijn potential love interests naar huis te sturen, nu mochten ook de andere boeren een keuze maken. Of de keuze werd voor hen gemaakt. Aflevering 6 van Boer Zoekt Vrouw zit er alweer op en deze vijf conclusies kunnen we trekken.

Zelfs de redactie van Boer Zoekt Vrouw vindt boer Marc saai. Ga maar na: boer Marc zie je opvallend minder dan de rest van de boeren en wij hebben zo'n donkerbruin vermoeden dat dit het gevolg is van een totaal gebrek aan interessant beeldmateriaal uit Zambia.

Vegetariërs hebben niets in Texas te zoeken. Zo oordeelde de vader van Olke ("dat past niet in onze familie") en zo oordeelde Olke zelf: Harriët mocht haar kekke rolkoffer inpakken en terug naar huis. 

Aan ons inschattingsvermogen schort ook het een en ander. Wij gingen er eigenlijk blind vanuit dat Jorien the one zou zijn voor David. Niet zo gek, met al die verkeerde signalen die hij af had gegeven. Toch was het Jorien die gisteren het veld moest ruimen en vertrok uit Roemenië. Met opgeheven hoofd, dat wel. Jorien liet zich niet kennen.

Een scheet is niet per direct een afknapper. Ook al liet Herman er vorige week eentje schaamteloos waaien, zijn twee overgebleven dames zijn nog steeds hoteldebotel op de muzikale francofiel. Laten we eerlijk zijn: dat moet voor iedereen toch een opluchting zijn.

Een goed gesprek voer je... met een hond. Zou de hond van Riks daadwerkelijk zulk doorslaggevend en helder advies hebben gegeven aan Claudia? Doe ons ook zo'n viervoeter.

Lees ook: 5 x Dit weten we na Boer Zoekt Vrouw aflevering 5