Lifestyle
Lifestyle

Smullen! Subway bezorgt tijdens Koningsdag gratis broodjes

Met nog maar een paar dagen op de teller komt Koningsdag met rasse schreden dichtbij. Wij staan te trappelen om he-le-maal los te gaan op de verjaardag van Willem. Maar voordat je die oranje outfit uit de kast trekt, hebben we nog een leuke tip voor je. En die heeft met eten te maken. Speciaal voor Koningsdag gaat Subway namelijk gratis broodjes uitdelen.

Subway bezorgt tijdens Koningsdag gratis broodjes met de Subway Sub

Tijdens Koningsdag hossen jij en je vriendinnen met een beetje geluk op een rondvaartbootje door de stad. Maar: van al dat dansen en drinken in de zon krijg je natuurlijk wel honger. Omdat niemand op deze dag natuurlijk zin heeft om zelf in de weer te gaan met smeersels en een vette hap ook behoorlijk gaat vervelen, heeft Subway wat leuks bedacht. Tijdens Koningsdag varen ze namelijk rond met een eigen Subway Sub! Op verschillende plekken in Amsterdam zal deze ‘onderzeeboot’ te vinden zijn, waar ze hongerige feestvierders voorzien van een heerlijke verse Sub. En ja, zo'n broodje is op Koningsdag helemaal gratis.

Gratis treat tijdens het feesten door

Of je nu vegetarisch eet of niet, Subway is een slimme manier om een relatief gezonde lunch te scoren, zeker wanneer je het vergelijkt met een kleffe burger van McDonald's! Vandaar ook dat wij heel blij werden van het nieuws dat Subway op Koningsdag een gratis treat uitdeelt om de feestende mensen van een goede bodem te voorzien. Zo krijg je weer een hap frisse energie om de rest van de dag los te gaan op leuke muziek. 

Wil jij de feestelijke Subway Sub zien op Koningsdag en een gratis broodje scoren? Hou dan de stories van Subway Nederland in de gaten!