Lekker puh: Dit kunnen vrouwen wel, maar mannen niet

Lifestyle door Sascha

Vrouwen zijn maar wat fijne wezens en ja, in sommige dingen zijn ze nou eenmaal beter dan mannen. Oké, kaartlezen of een lamp vervangen laten we aan de mannen over, maar multitasken kan een vrouw toch echt beter doen. Face it, mannen!

 
Dus mannen, helaas zijn jullie niet in alles superieur. Sommige dingen kunnen jullie maar beter even aan de ladies overlaten, namelijk onderstaande dingen.


Multitasken

Op nummer 1 staat uiteraard multitasken. Iets waarvan inmiddels wel duidelijk is dat mannen dit niet zo goed kunnen, en vrouwen wel. Met in de ene hand een mascara en in de andere hand een kop koffie, wurmt een vrouw zich in een jeans. Dat hoeft een vent niet te proberen hoor, die moet alles een voor een doen.
 
Kinderen baren
Inderdaad ja! Mannen, eat your heart out want dit is zeker weten iets wat vrouwen veel beter kunnen dan mannen. Misschien een klein beetje flauw van ons aangezien Moeder Natuur ervoor gekozen heeft dat mannen niet zwanger kunnen worden, maar goed. Moeder Natuur heeft vast en zeker niet voor niets gekozen dat vrouwen kinderen mogen en kunnen baren…
 
Druk maken
Nog zoiets waar vrouwen retegoed in zijn: zich druk maken om van alles en nog wat. Zien we er wel leuk uit, zit dat shirtje niet te strak, hebben m’n wimpers geen bad wimperday, zijn m’n benen niet te mollig, kan dit truitje wel? En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Mannen, jullie kunnen zeggen wat jullie willen, maar vrouwen zijn hier toch echt beter in.
 
Afdwalen
Vrouwen kunnen beginnen met een verhaal, en zover afdwalen dat ze aan het einde van de rit compleet vergeten zijn waar het gesprek nou ook alweer heen moest gaan. Mannen kunnen dat niet, die praten überhaupt nauwelijks. Guys, jullie weten niet half hoe heerlijk het is om te praten over de grootste onzin om vervolgens af te dwalen naar een compleet ander onderwerp.


Shoppen

Slenteren door de stad om lekker geld over de toonbank heen te smijten is iets wat vrouwen als de beste kunnen. Mannen daarentegen zijn daar iets minder goed in. Bloedchagrijnig zijn ze na een dag winkelen, terwijl wij vrouwen compleet happy al onze aanwinsten nog een keertje passen zodra we thuis zijn.
 
Emoties
Sowieso al minstens één week in de maand moeten vrouwen hun stinkende best doen al de hormonen en de daarbij behorende emoties onder controle te houden, namelijk als de rode vlag weer eens uithangt. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de stemmingswisselingen die iedere vrouw zo af en toe heeft. Mannen kunnen iets minder goed omgaan met hun emoties of het uiten daarvan.
 
Je gelijk toegeven
Oefff… Mannen toch, wat zijn jullie af en toe toch slecht in over je trots heenstappen en toegeven dat je dit keer gewoon eens geen gelijk hebt. Vrouwen daarentegen kunnen dit iets beter handelen. Wij vinden het geen probleem als hij een keertje zijn gelijk krijgt, doen wij niet moeilijk over!

Killer heels

Wellicht heb je als man een verborgen talent als het aankomt op lopen op torenhoge hakken, maar over het algemeen zijn vrouwen daar toch echt wel een stukje beter in! Zelfs na een volle werkdag op die killer heels paraderen, krijgen ze het nog voor elkaar er een feestje achteraan te plakken inclusief hoge pumps.
 
Wat vind jij dat vrouwen veel beter kunnen dan mannen?