Johnny de Mol ontkent mishandeling ex in eigen talkshow: kijkers vol ongeloof

Celebs door Elsemieke

In zijn talkshow HLF8 heeft Johnny de Mol ontkend dat hij zijn ex Shima Kaes heeft mishandeld. Zij beschuldigt hem van poging tot doodslag en zware mishandeling, maar daar is volgens Johnny ‘niks van waar’. Johnny startte zijn talkshow met een verklaring naar aanleiding van een woensdag verschenen artikel van HP/De Tijd, waarin details over de aangifte staan.

Johnny de Mol ontkent mishandeling van ex in zijn eigen talkshow

"Voor mij zijn er wel leukere dagen geweest. Er is vandaag een publicatie verschenen waarin mijn ex mij er opnieuw van heeft beschuldigd dat ik haar heb geslagen, geschopt en gewurgd". begint Johnny in zijn show met het oplezen van de verklaring. "Reageren op deze beschuldigingen zou alleen maar een welles-nietesverhaal opleveren met uiteindelijk een moddergevecht in de media en daar hebben we tot dusverre niet aan meegedaan en daar ga ik nu ook niet aan meedoen."

"Geen schoonheidsprijs"

Shima Kamali Sarvestani had van 2014 tot en met 2015 een relatie met Johnny. Ze zegt in 2015 driemaal te zijn mishandeld door hem, op vakantie in Mexico, in Amsterdam en op Ibiza. In 2020 deed ze aangifte van mishandeling en poging tot doodslag.
Johnny geeft toe dat de relatie met zijn inmiddels ex "geen schoonheidsprijs verdient", maar hij ontkent dat hij haar mishandeld heeft. "Ik heb het allemaal niet gedaan en van mishandeling is zeker geen sprake."

Ongeloof op Twitter

De kijkers van John de Mol schrijven op Twitter dat ze er niks van geloven en er is ongeloof over dat het lijkt alsof Johnny een hand boven het hoofd wordt gehouden. Lil Kleine, Ali B en Marco Borsato werden meteen veroordeeld in de media, maar de reactie op de mogelijke mishandeling door Johnny lijkt achter te blijven, zo vinden kijkers. 

Foto: BrunoPress

Lees ook: Charlotte (32) trouwt met zichzelf: “Ik wilde niet wachten tot iemand van me hield”