Liefde / Intiem
Intiem

Seksposities om de lente in te luiden

Het is lente! Beginnen bij jou ook extra kriebels te komen wanneer de lentezon zich weer laat zien? Duh, niet voor niets zijn de ‘lentekriebels’ dan ook in het leven geroepen. Zodra het lente wordt voelen we ons een stuk energieker en duiken we weer meer met elkaar het bed in. Het libido gaat behoorlijk omhoog en omdat we nu toch zo lekker bezig zijn zetten we een aantal seksposities voor je op een rij om de lente in te luiden!

Lees ook: 10 soorten seks voor je bucketlist

1. De ‘libelle’

Klinkt ingewikkeld, is heel simpel en de naam past perfect bij de lente. Jij ligt op je zij, met één been in de lucht en hij ligt achter je. Het kan ook andersom, met je gezicht naar je lover toe.

2. De ‘heggenschaar’

Goed voor een geweldige, diepe penetratie. Ga op je rug liggen met je heupen aan het bedeind en je benen recht omhoog. Je vriend staat aan het eind en komt op deze manier bij je naar binnen. Hij houdt je enkels vast om vervolgens je benen open en dicht te doen. Je vriend stoot mee op het open en dicht doen van je benen. Maak het nog lekkerder door je hand (of een speeltje) te gebruiken om jezelf te bevredigen.

3. De ‘kruiwagen’

De naam klinkt niet echt opwindend. Misschien deed je vroeger als kind wel kruiwagen lopen; op je handen lopen terwijl iemand anders jouw benen vasthield. Vond je het als kind al lastig om te doen? Dan is dit een sekspositie met uitdaging. Altijd opwindend om een nieuw sekstandje te proberen, maar onderschat het niet, zowel jij als je vriend moeten sterk zijn. Je vriend tilt je benen op en jij leunt met al je gewicht op je armen. Meteen een fikse workout dus!

4. De dolfijn

Voor de misschien wat luiere dames onder ons :).. Je ligt hier namelijk lekker op je buik. De man komt op je liggen en zal je op deze manier van achter penetreren. Ingewikkeld? Niet echt, probeer het lekker uit.

5. De krab

Je vriend mag hier lekker languit gaan liggen. Jij gaat met de heupen op gelijke hoogte in tegenovergestelde richting bovenop liggen. Met je rug naar beneden en je armen en benen als steun gebruiken. Bij penetratie wordt vooral de G-spot gestimuleerd. Je lover heeft op deze manier perfect zicht op jou en de actie en dit schijnt heel opwindend te zijn.

Lees ook: Een kussen onder je billen/heupen tijdens de seks doet wonderen