WIN: Ray-Ban zonnebril

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Het is lente en de zon gaat weer volop schijnen. En wat is er nou lekkerder dan in de zon te zitten mét een fashionable zonnebril op? Jullie hebben geluk, want Zonnebrillen.com geeft een Ray-Ban Aviator zonnebril weg!

Een goede zonnebril op hebben is natuurlijk erg belangrijk. Niet alleen voor je ogen, maar ook voor een fashionable uitstraling. Wij zijn daarom ook erg blij dat we deze mooie Ray-Ban via Zonnebrillen.com mogen weggeven! En het is niet zomaar een model: speciaal voor het 75-jarig bestaan van Ray-Ban hebben zij de huidige technologie gemengd in de stijl van vroeger. Wij vinden dat het resultaat er echt mag zijn: een zonnebril met drie verwisselbare glazen. Hoe gaaf is dat?


Het eerste paar glazen is gepolariseerd. Deze nemen het felste zonlicht weg. Het tweede paar heeft is ideaal tegen een hoge zon of voor tijdens het autorijden en het laatste paar is normaal gekleurd. De laatste glazen kun je gebruiken wanneer het wat minder zonnig weer is. Dit Ray-Ban model is van het modernste soort metaal gemaakt en wanneer het gebogen wordt, keert het weer in zijn oude vorm terug. Dus deze bril is ook nog eens handig voor de wat klungelige mensen onder ons die weleens op hun zonnebril gaan zitten!

Heb jij nog geen Ray-Ban zonnebril of wil je dit model nog aan je verzameling toevoegen? Doe dan snel mee met onze winactie! Wij mogen dit Aviator-model weggeven (ter waarde van ? 209) via Zonnebrillen.com

Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. De prijsvraag loopt tot en met 4 mei 2012!