WIN: Boek Kom je spelen?

Winacties door Redactie Ze.nl
LET OP: deze winactie is inmiddels gesloten, maar we hebben genoeg andere leuke winacties voor je in de aanbieding... Kijk snel hier!

Ben jij dol op spannende thrillers die vlot lezen en vol verrassingen zitten? Dan is het boek Kom je spelen? iets voor jou! Iedereen laat zijn of haar kind weleens achter bij de buren, maar het kan ook misgaan...

Het verhaal

Als alleenstaande moeder in Londen is het niet gemakkelijk om goede opvang voor je kind te regelen. Gelukkig heeft Callie haar buurvrouw Suzy, die er alles aan doet om Callie en haar dochtertje Rae welkom te heten.

Maar hun band komt onder druk te staan als Callie een vriendschap aanknoopt met Debs. Debs is een apart figuur ? niet iemand bij wie je je kind zomaar achterlaat, zeker niet naarmate je meer te weten komt over haar verleden?

Kom je spelen? is voorzien van alle ingrediënten die een vrouwenthriller dient te bevatten: onderliggende intriges, onverwachte plotwendingen en een spannende ontknoping.

Ze.nl mag 10 exemplaren van het boek Kom je spelen? weggeven. Om kans te maken op deze prijs moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

Je maakt nog meer kans als je de winactie deelt op Facebook en/of Twitter door op de icoontjes onder dit artikel te klikken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april.


Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Koop het boek dan alvast online! Kijk voor meer leuke boeken op Chicklit.nl!