Volop romantiek in heuse 'zoendate' tijdens De Bachelor aflevering 4

Media door Elsemieke

We zitten volop in De Bachelor 2022 en deze week was het alweer tijd voor aflevering 4. Thomas voelt zich steeds meer op zijn gemak bij de dames en zij doen meer en meer hun best om hem voor zich te winnen. In De Bachelor 2022 aflevering 4 was het tijd voor een romantische date, waar Thomas duidelijk van onder de indruk was.

De Bachelor 2022 aflevering 4

Zoveel vrouwen meldden zich aan voor De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

De Bachelor 2022 aflevering 4: tijd voor een romantische date

Inmiddels staat de aflevering 4 van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt online en die zorgde eindelijk voor de nodige romantiek. De komende weken gaan we zien hoe een groot aantal knappe dames het hart van de StukTV presentator proberen te veroveren. In aflevering 4 van De Bachelor 2022 zien we hoe Isabella een romantische date met Thomas krijgt. "Isabella, jou heb ik nog niet echt gesproken, dus wil je met me meekomen?" vraagt Thomas. Ze zag dit totaal niet aankomen en zegt vol overtuiging: "Ja, graag!"

'Zoendate' in aflevering 4 van De Bachelor 2022

Nadat de twee even gekletst hebben over hun werk vindt Thomas het tijd voor de volgende stap: samen naar de sterren kijken. Hij slaat meteen een arm om haar heen, waar Isabella natuurlijk geen problemen mee heeft. "Ik was bij haar wel relaxt, dus ik dacht we moeten gewoon even comfortabel worden en lekker liggen en sterren kijken. Even ons momentje pakken, want ik wil dit niet snel vergeten."

Alle ingrediënten om speeksel uit te wisselen dus, maar die zoen komt er uiteindelijk niet. Isabella was wel heel blij met de date. "Het was echt zo leuk", vertelt ze achteraf met een grote glimlach op haar gezicht. "Het was zo romantisch, niet normaal. Ik blijf maar lachen al ik eraan denk." Ze ziet een toekomst de Bachelor dan ook rooskleurig in. "Als ik naar hem kijk en zo’n fijne date met hem heb, denk ik wel dat er gevoelens zouden kunnen ontstaan." Ook Thomas is positief verrast en erg onder de indruk. "Het smaakt naar meer en dat vind ik heel leuk. Het maakt het voor mij nog moeilijker, dat kan ik je wel vertellen. Ze is wel echt gestegen. Ze is in de top terechtgekomen."

Foto: RTL

Lees ook: Heftig: Romy uit De Bachelor belandt in ziekenhuis in Sri Lanka