Zoveel vrouwen meldden zich aan voor De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt

Media door Elsemieke

De kans is groot dat jij ook met smart hebt zitten wachten op de eerste aflevering van De Bachelor die op 14 februari online verscheen. Hierin zagen we dat maar liefst negentien dames zich aan Thomas voorstelden in het zonnige Mexico. Maar hoeveel vrouwen hebben zich eigenlijk in totaal aangemeld voor dit bijzondere liefdes expertiment? 

Dit is de ex-vriendin van De Bachelor Thomas van der Vlugt

Hoeveel vrouwen meldden zich aan voor De Bachelor met Thomas?

Inmiddels staat de eerste aflevering van De Bachelor 2022 met Thomas van der Vlugt online en die zorgde direct al voor een enorme plottwist. De komende weken gaan we zien hoe een groot aantal knappe dames het hart van de StukTV presentator proberen te veroveren. Maar hoeveel dames hebben zich eigenlijk aangemeld voor dit liefdesavontuur? In het programma zien we negentien dames, maar hoeveel dames hebben zich eigenlijk opgegeven?

Bizar aantal

Maar liefst negentien knappe dames werden in de eerste aflevering van De Bachelor 2022 aan Thomas voorgesteld. Dat waren er zelfs drie meer dan we in eerste instantie hadden verwacht. Het zijn er super veel dus, maar helemaal niet veel eigenlijk in vergelijking met de hoeveelheid aanmeldingen voor het programma. In gesprek met NU.nl vertelt Thomas namelijk dat er maar liefst 3500 vrouwen zich hadden aangemeld voor dit seizoen. “Bizar hè? Ook te gek, ik kan het me niet voorstellen, zoveel vrouwen”, zegt hij. Zijn voorganger, Tony Junior, ontving volgens Thomas minder aanmeldingen: namelijk 1500. Alsnog een heleboel, als je het ons vraagt.

Speciale tactiek

Hoe pakt de Bachelor van 2022 Thomas van der Vlugt dit liefdesexperiment dan aan? “Ik schreef alles op, zeker als ik twee dates op één dag had: dan zette ik voor mezelf op een rij hoe leuk het was, maar ook wat ik dan precies voelde. Daardoor zag ik soms dat mijn reactie bij de één verliefder was dan bij de ander. Er lopen zoveel gevoelens door elkaar heen, je zit in een soort bubbel en je gaat er helemaal in op.” 

Foto: RTL

Lees ook: FOTO: vriend van Ex On The Beach-Imke laat haar naam levensgroot op zijn borst zetten