Holy moly! Van dit Oreo sushi recept loopt het water je in de mond

Eten door Jennifer

Sushi: we kunnen er geen genoeg van krijgen. Een salmon roll of sashimi gaat er bij velen met gemak in. Heb je zin om wat te experimenteren? Probeer dan eens de nieuwste TikTok-trend: Oreo sushi! Deze bijzondere sushi is echt next level én heel simpel.

recept oreo sushi tiktok

Lees ook: Treat yourself met deze supersnelle Oreo milkshake

Dit heb je nodig

 • 1 pak Oreo koekjes
 • 1 pak melk
 • Boterhamzakjes (met zip-lock)
 • Deegroller
 • Vershoudfolie
 • Chocoladesaus

Zo maak je de Oreo sushi

 1. Leg allereerst de Oreo’s in een bakje en zet er twee lege bakjes naast. Haal nu de Oreo’s uit elkaar. In het ene bakje verzamel je alle koekjes en in het andere bakje alle melkvulling.
 2. Stop nu de koekjes in een boterhamzakje en rits het zakje dicht. Druk met de deegroller op de kruimels, tot ze helemaal fijn zijn.
 3. Gooi nu +/- 240 ml melk toe aan je koekkruimels en roer het door elkaar. Voeg eventueel meer melk toe. Zorg dat het een stevig chocolade mengsel wordt. Roer in het andere bakje ook de melkvulling tot een mengsel.
 4. Leg nu je chocolademengsel op huishoudfolie en dek het ook af met vershoudfolie. Rol het nu uit met de deegroller.
 5. Smeer daarna wat van het melkmengsel op je chocoladedeeg en sluit het weer af met de folie. Rol ook dit uit met de deegroller.
 6. Als het goed is liggen de twee deegmengsels nu mooi op elkaar. Dan mag je nu sushi rollen! Haal de bovenste laag folie eraf. Gebruik vervolgens de onderste laag folie om het deeg te rollen tot een sushi.
 7. Snijd de lange rol sushi in stukjes en tada! Serveer de sushi eventueel met een bakje chocoladesaus. Lekker dippen!
@siennas.sweets #oreosushi #oreodesserts #fyp #oreodessertrecipe #chocolatefood #pleasemakethisvirall #easyrecipesforkids ♬ original sound - Adam Wright

Lees ook: Toetje en cocktail ineen: deze Oreo White Russian wil je vandaag nog proberen