Deze sieraden worden de trends voor de lente 2022

Fashion door Sandra E

Het nieuwe jaar is alweer langer dan een maand begonnen en daar horen natuurlijk nieuwe trends bij. Een outfit voelt niet compleet zonder sieraden. Wij zetten de sieradentrends – die we in de lente van 2022 overal gaan zien – voor je op een rij.

sieradentrends

 

1. Groot en fel

Hoe groter hoe beter, hoe feller hoe mooier. Tijdens de modeshow van de beroemde modehuizen werd het duidelijk; felgekleurde sieraden deze lente zijn echt een must. Aankomend seizoen mag je helemaal over de top gaan.

2. Verlangens naar de zee!

Schelpen zijn niet langer aan de hippies en backpackers voorbehouden. Afgelopen zomer zag je het ook al veel voorbijkomen. Deze trend zet zich nog even lekker door. Oorbellen en kettingen met schelpen en we zien de schelpen ook terugkomen in telefoonkoorden en enkelbandjes.

3. Statement oorbellen

Oorbellen mogen dit voorjaar echte eyecatchers zijn en het dragen van grote oorbellen is dan een hit dit voorjaar.

4. Arm cuffs

Mixen en matchen met armbanden blijven we zien maar we zoeken het ook iets hoger op. De arm cuffs mogen weer van stal. Populair in de jaren 90 en na een tijdje weer terug van weggeweest.

5. Lichaamssieraden

Deze lente gaan we ook lichaamssieraden zien. Naast ringen, armbanden en kettingen kun je de collectie aanvullen met sieraden voor het lichaam. 

6. Choker

De choker. Dit sieraad was een aantal jaren geleden (2016) een megatrend. De trend komt in de lente weer terug en is dus weer overal te zien.

7. Bloementuin

Deze lente komen we massaal letterlijk tot bloei. Mooie oorbellen, kettingen van armbanden in de vorm van bloemen. Madeliefjes, rozen, margrieten, noem maar op. Een bloementuin is geen bloementuin zonder de bijtjes. Dus ook is er gedacht aan mooie bijenhangers

8. Hangers

Over hangers gesproken, bedels doen het in de lente ook erg goed. Bedels aan armbanden, kettingen en ook in je oren.