Oei! TikTokker Jen betrapt haar date op ‘vreemdgaan’ op pijnlijke wijze

Single & daten door Jennifer

Daten is af en toe heel lastig. Vooral emotioneel kan het nogal een ding zijn. Soms denk je misschien dat je de enige bent, maar dan blijkt ineens iemand nog een flirt te hebben. Wát? TikTokker Jen overkwam dit. In een viral video vertelt ze haar verhaal, dat bijna lijkt op het scenario van een romantisch drama.

Lees ook: 5 redenen waarom iemand vreemd zou gaan

Goede match op datingapp

Op de datingapps is niet iedereen op zoek naar die ene soulmate, al hoop je hier stiekem toch op. Jen dacht dat ze eindelijk een goede match had en vertelt “dat ze zelfs al zijn vrienden had ontmoet op een feestje”. Dan zit je inderdaad wel in iemands inner circle, zou je denken. Ze vroeg hem dan ook naar zijn plannen voor het weekend. Op vrijdag ging hij naar een sportwedstrijd, maar op zaterdag konden ze wel daten. Dus besloot Jen op vrijdag maar gewoon diensten te draaien voor haar werk (als Uber-chauffeur).

Plottwist in de Uber

Nou, het werkdagje eindigde met een enorme plottwist. In de TikTok houdt Jen haar volgers niet lang in spanning. Ze schrijft: “Wanneer je op vrijdag thuisblijft, voor Uber rijdt, en je man met een ander meisje op de achterbank zit…” Ouch. Ja, het zit dus zo: die vrijdag kreeg Jen een taxiverzoek van een vrouw. Ergens kwam zij haar wel bekend voor, maar toch ging er niet direct een belletje rinkelen. De vrouw stapte in gevolgd door een man. Ze begonnen wat te praten, waarna het gesprek vervolgens over hun vrienden ging. Toen herkende Jen ineens de namen. Ze wist direct: dit is de man waarmee zij aan het daten is! En die vrouw? Dat is iemand van het feestje, waar Jen laatst was met deze man.

@jword444 THIS ACTUALLY HAPPENED HAHAHA #fyp #uber #hinge #foryou ♬ HOW R PPL STILL SEEING THIS VIDEO - 🧍🏽‍♀️why are u here

Gek toeval

Nadat Jen de twee personen herkende, kreeg ze via de achteruitkijkspiegel oogcontact met hem. Dit klinkt heel sexy, maar nu was het vooral awkward. Ze vertelt: “Ik wist dat hij het was, hij wist dat ik het was. We hadden onze mondkapjes op, dus daarom was het eerst moeilijk te zien.” Nadat Jen de twee had afgezet, werd ze zo’n vijf minuten later gebeld door de man. Hij verontschuldigde zich en zei “dat hij en de vrouw gewoon vrienden zijn en dit een gek toeval was”.

"Gewoon vrienden"

Hoewel Jens date zei "dat hij en de vrouw gewoon vrienden zijn", ging hun date op zaterdag niet door. Al wilde de man wel graag in gesprek met Jen, omdat hij zich toch wat vreemd voelde over de avond ervoor. Tijdens het gesprek vertelde de man nogmaals dat er niks gaande was tussen hem en de vrouw. Desondanks zat Jen nog met iets in haar maag. Eerder waren zij en haar date dus op een feestje, waar hij vertelde dat er binnen zijn vriendengroep één vrouw zit waarmee hij ooit iets had. Al ging dat toen ook weer uit. "No big deal," dacht Jen. "Dat is het leven." Al besloot ze het toch even te checken: was dit deze vrouw? De man zei van niet, dus Jen dacht: oké, funny story, klaar.

@jword444 Reply to @kimber..z #part2 #uber #hinge ♬ original sound - Jen

Bevriende barvrouw

Op zondagavond ging Jen met twee vriendinnen naar een bar, waar ze de barvrouw goed kent. Zij en haar vriendinnen hadden het wat over het ongemakkelijke moment in de Uber-taxi. Toen zei de barvrouw ineens dat de vrouw, die uit de taxi, ook in de bar was. Wow, huh? De barvrouw had de vrouw gesproken, want toevallig waren zij ook vrienden. Aan de ene kant wilde Jen dolgraag in gesprek met de vrouw, maar aan de andere kant voelde zich er niet goed over. De vrouw en Jens date waren immers gewoon vrienden, toch? Dit vertelde ze allemaal aan de barvrouw, die vervolgens verbaasd reageerde: "Hoe bedoel je, 'ze zijn gewoon vrienden'?" Jen raakte in de war en vroeg door. De barvrouw vertelde: "Ze zijn zéker 'meer dan vrienden'." Eh, wat? Is de man echt vreemdgegaan?

Confrontatie in de bar

Jen was flabbergasted en stapte meteen op de vrouw af. Ze vroeg haar of zij "de vrouw was waarmee haar date ooit een relatie had". Dit bleek inderdaad zo te zijn en Jen besloot meteen haar date te appen. Ze stuurde: "Ik heb een grappig verhaal... en we moeten praten. We moeten echt praten." Hij kwam die avond nog naar de bar toe, waar hij dus werd geconfronteerd met Jen én de vrouw uit de taxi. Awkward! Hij en Jen gingen in gesprek en natuurlijk kon hij niet anders dan toegeven. Hij zei dat het klopte en dat hij en de vrouw een relatie hadden. Tja... zo zie je maar: het leven is niet altijd een sprookje.

@jword444 Reply to @morgsmaz #greenscreenvideo #uber #hinge #part3 ♬ original sound - Jen

Lees ook: Red flag alert! Hiervoor moet je oppassen tijdens het daten

Bron: Independent.co.uk