Dit is je grootste valkuil in een relatie volgens je sterrenbeeld

Single & daten door Anne-Fleur

Elk huisje heeft z'n kruisje, ofwel, overal is wel wat. Geen enkele relatie is perfect en niet alles loopt altijd zoals je voor jezelf gepland had (ook al zou je dat wel heel graag willen). Anyways, dat je dating life met iemand niet helemaal soepel gaat, kan aan je partner liggen, maar natuurlijk ook gewoon aan jou. Volgens jouw sterrenbeeld is dít je grootste valkuil in een relatie. 

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het meest jaloers aangelegd

Dit is je grootste valkuil in een relatie volgens je sterrenbeeld

We geven het liever niet toe, maar let's be honest: iedereen heeft slechte(re) eigenschappen. Karakteristieken waar je eigenlijk niet blij mee bent, maar je kunt er gewoon niets aan doen. Je kunt natuurlijk zeggen dat dat aan je sterrenbeeld ligt, maar je kunt er ook wat aan proberen te doen, om zo een beter persoon voor jezelf te worden, maar ook voor je lover. 

Ram (21 maart t/m 19 april)

De grootste valkuil van de Ram is het egoïsme van het teken. Rammen zijn ontzettend koppig en erg op zichzelf gesteld, wat kan leiden tot ruzies waar je bijna niet uit kunt komen. Een Ram zou namelijk nóóit zomaar iets toegeven, want ze denken dat ze altijd gelijk hebben. Onze tip: probeer wat rustiger en beter te luisteren naar je partner, dan kom je er samen wel uit.

Stier (20 april t/m 20 mei)

De grootste valkuil van de Stier is de eigenwijzigheid. Dit teken ergens van proberen te overtuigen kun je maar beter achterwege laten, want het werkt toch niet. Als partner van de Stier kan dit ervoor zorgen dat het lijkt dat je niet helemaal serieus wordt genomen, terwijl in werkelijkheid de Stier er gewoon niet zo over nadenkt. Onze tip voor dit teken: niet zo eigenwijs zijn. Andere mensen kunnen ook gelijk hebben. 

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)

De grootste valkuil van de Tweelingen is dat dit tegen zich heel snel verveelt. Ze zijn ontzettend impulsief en onvoorspelbaar, dus waar het aan de ene kant nooit saai is, is het aan de andere kant soms een beetje té changing. Dit teken valt niet goed te peilen, omdat ze zowat elke minuut van gedachten veranderd. Onze tip voor de Tweelingen: probeer ietwat minder mood swings te hebben, zodat je partner je bij kan houden.

Kreeft (21 juni t/m 22 juli)

De grootste valkuil van de Kreeft zijn heftige emoties. Dit teken kan heel snel (verkeerd) handelen wanneer intense emoties het overnemen. Niet alleen is dit voor de Kreeft vervelend (want, spijt na een gekke uitbarsting), ook voor zijn of haar partner kan dit nog wel eens vermoeiend zijn. Voor dit teken is onze tip: keep your emotions in check en denk iets beter na voor je weer iets onredelijks doet.

Leeuw (23 juli t/m 22 augustus)

De grootste valkuil van de Leeuw is dat dit teken denkt dat alles om zichzelf draait. De aandacht gaat meestal naar de Leeuw, maar ze realiseren zich niet altijd dat een ander ook liefde en aandacht nodig heeft. Onze tip voor dit teken: stap zelf soms eens uit de spotlight en zet je partner een keer in het zonnetje. Wedden dat dat gewaardeerd gaat worden?

Maagd (23 augustus t/m 22 september)

De grootste valkuil van Maagden is hun perfectionisme. Dit teken heeft hele hoge verwachtingen, niet alleen van zichzelf, maar ook in een relatie. Ze zullen niet snel toegeven als ze een bepaald doel voor ogen hebben - al is dat soms irritant voor de partner, want die kan ook een mening hebben. Onze tip voor de Maagd: probeer je perfectionisme te herkennen en neem op het moment dat het weer op komt spelen een stapje terug. Niet alles kan altijd gaan zoals jij wil. 

via GIPHY

Weegschaal (23 september t/m 22 oktober)

De grootste valkuil van een Weegschaal is genoegen nemen met minder. En dan bedoelen we: dit teken is mega bang om alleen over te blijven (iets wat natuurlijk nooit gaat gebeuren). Ze blijven liever in een relatie waarin ze niet gelukkig zijn, dan dat ze ook maar alleen bij verjaardagen en familiediners moeten zitten. Onze tip: know your worth en wees eerlijk naar jezelf, maar ook naar je partner toe. 

Schorpioen (23 oktober t/m 21 november)

De grootste valkuil van de Schorpioen is dat een ruzie hebben met dit teken, bijna niet te doen is. Ze stellen zich in zo'n situatie vaak vijandig op, waardoor het lijkt alsof het jij versus dit teken is, in plaats van jullie versus het probleem. Over gevoelens en diepe gedachtes ga je het niet vaak hebben met de Schorpioen - tenzij (ook meteen onze tip) dit teken probeert iets opener te zijn en de partner is meer probeert te vertrouwen.

Boogschutter (22 november t/m 21 december)

De grootste valkuil van de Boogschutter is dat dit teken vaak doet alsof 'ie een relatie wil, maar in werkelijkheid voelen ze zich prima als ze alleen zijn. Hun flirterigheid is annoying, waardoor je als (potentiële) partner nooit weet waar je aan toe bent. Zit dit teken wel in een gelukkige relatie dan kan het goed zijn voor de Boogschutter om eens wat meer aandacht aan z'n partner te schenken en wat spontaner dingen voor hem of haar te organiseren. 

Steenbok (22 december t/m 19 januari)

De grootste valkuil van de Steenbok is dat dit teken nooit helemaal tevreden is. Ze houden graag hun opties open - al is dat vaak een overlevingsmechanisme. Aan de andere kant, als de partner dit zou doen, is het huis te klein. Steenbokken zijn namelijk mega jaloers en bezitterig. Onze tip: communiceer hier open en eerlijk over, dan kan het bijna niet misgaan. 

Waterman (20 januari t/m 18 februari)

De grootste valkuil van de Waterman is dat dit teken héél hoge verwachtingen heeft in een relatie. Over alles wordt wel honderd keer nagedacht en dat haalt de spontaniteit een beetje weg uit de relatie, wat voor beide partijen niet heel gunstig is. Onze tip voor de Waterman: praat over je zorgen, maar luister ook naar die van je partner. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)

De grootste valkuil van de Vissen is dat ze ontzettend meelevend zijn en anderen graag willen helpen. Soms iets te graag. En laat het nou net zo zijn dat niet iedereen daar op zit te wachten. Vissen zijn niet graag alleen en kunnen soms de personal space een beetje verstoren, al is dat wel met de goede bedoelingen. De partner kan zich dan wel een beetje benauwd voelen en wil misschien wat meer ruimte. Onze tip: geef dat dan ook, maar blijf vooral over je gevoelens praten. 

Lees ook: 5 x tekenen dat het tijd is voor een nieuwe baan