Makeover? Dit zijn de trendkleuren van 2022 voor je interieur

Wonen door Anne-Fleur

Een nieuw jaar is een nieuwe, frisse start. Zat van je huidige interieur en kan ook deze een flinke oppepper gebruiken? Dit is je teken om het gewoon te doen! Weet je even niet zo goed wat je dan precies moet veranderen? We've got you, want dit zijn dé trendkleuren en -stijlen van 2022 voor je interieur.

Lees ook: Zo gaan je geurstokjes extra lang mee

Dit zijn de trendkleuren van 2022 voor je interieur

In dit nieuwe jaar komen er een aantal returning trends en stijlen weer opzetten. Denk hierbij aan de Urban nineties stijl, maar ook aan de echte Retro vibes, waar we ontzettend veel van houden. Beide stijlen kun je dus weer helemaal toevoegen aan je interieur. Daarnaast komen ook veel natuurlijke en organische materialen weer terug. Tijd voor een room makeover... 

Retro stijl

In de Retro stijl zijn er veel opvallende kleuren die we veel terug gaan zien komen. Terra, verschillende soorten blauw, okergeel, de zwart-wit combi. Niet alleen in muren en meubels, maar vooral ook in accessoires. Om het helemaal af te maken raden we dan ook zeker aan om wat schattige Retro decoratie aan te schaffen. 

Urban nineties stijl

Ook de Urban nineties stijl maakt zijn comeback en dan moeten we denken aan ruige materialen en kleuren. Beton, staal - echte loft vibes. Hier kun je voor extra warmte veel planten en donkergroene/bruine tinten toevoegen. Bijvoorbeeld in vloerkleden, gordijnen of een schattige poef. Ook tof: een mix van de Urban en Retro stijl. 

Lees ook: 5 tips om middels een kleine upgrade van je badkamer een pronkstuk te maken