Katrina kreeg een enquête voor haar eerste date (en nu zijn ze samen!)

Single & daten door Jennifer

Je kunt iemands hart veroveren met chocolade of een bos rozen, maar het kan ook anders. Wat dacht je van een speciale enquête? Normaal sla je deze het liefst af, maar de 26-jarige Katrina vulde het maar al te graag in. Het leidde zelfs tot een relatie!

katrina tiktok viral daten enquête vragen

Lees ook: 40 vragen die een saaie date voorkomen

Vragenlijst voor eerste date

Katrina ontmoette haar vriend Graham (29) via gemeenschappelijke vrienden. Meerdere koppelpogingen van hun vrienden mislukten, maar toen verhuisde Katrina naar een stad vlakbij Graham. Tijdens Thanksgiving maakte de jongeman zijn move. Hij stuurde haar een Google enquête, die ze uitgebreid showt in een TikTok-video. De vragenlijst begint met: “Je hebt ingestemd om op date te gaan met Graham! Gefeliciteerd! Hij belooft een goede tijd met jouw voorkeuren in gedachte.” Vervolgens krijgt ze eerst de vraag ‘hoe ze heet’. Eh, juist ja. Katrina reageert: “Ik hoop dat je dat antwoord weet.” Daarna volgen vragen als ‘wat voor date prefereer je?’ en ‘wat voor eten lust je graag?’. Alles voor de perfecte, eerste date!

Ideale date

In de Google enquête vraagt Graham niet alleen hoe Katrina’s ideale date eruitziet. Hij vraagt zich ook af hoe zij zich momenteel voelt. Katrina moest door middel van een ranking aangeven, hoe enthousiast ze op dat moment was. Het ging van ‘ik wil hier niet eens bij zijn’ tot ‘excited voor de beste dag van mijn leven’. Voor de finishing touch ontving ze op de dag zelf nog een hele fancy uitnodiging voor de eerste date. Oeh, spannend!

Vragenlijst na eerste date

Volgens Katrina was de eerste date lovely, maar na deze date was het nog niet afgelopen met de enquêtes. Om het mooi af te sluiten ontving ze achteraf nóg een vragenlijst, de zogeheten ‘exit survey’. De eerste vraag is: ‘Hoe zou je Graham’s performance beoordelen op een schaal van awkward tot charmant?’ Hoewel het heus wat ongemakkelijk was, noemt ze Graham toch wel charmant. Een eerste date is altijd awkward. Ook wil Graham weten of ze iets voelde. Hoe makkelijk is het om hier ook gewoon een multiplechoice van te maken? Hij gaf opties als misselijkheid, comfort en natuurlijk vlinders.

@maytheeleven

surprise my life changed slightly ##lifeupdate ##relationships

♬ original sound - Maythe Eleven

Langeafstandsrelatie

Nou, gelukkig voor Graham voelde ze inderdaad wel iets. Hij en Katrina werden daadwerkelijk een stelletje. Wel een langeafstandsrelatie, maar ze zijn samen! Katrina vond de actie van Graham oprecht charmant. Ze vertelt aan Metro UK: “Het is gewoon zo trouw aan wie Graham is – een echt hilarische, charmante en bedachtzame kerel.” Wat lief! Wel benadrukt ze dat het niet per definitie bij elke vrouw werkt. Bij Katrina en Graham werkte het volgens haar, omdat ze al vrienden waren. “Ik zou zeggen dat niet elk meisje er zo in zou staan,” aldus Katrina.

Creatieve twist

Waarom koos Graham er eigenlijk voor om enquêtes te sturen? Hij vertelt: “Daten is niet altijd even leuk en ik vind dat de persoon met wie ik op date ben wel wat creatieve inspanning verdient.” Hij houdt ervan om een creatieve twist te geven, als het gaat om daten. Volgens hem verdiende Katrina deze grappige enquête. Hij maakte het met veel aandacht en liefde.

Katrina en Graham zijn inmiddels alweer zes weken samen en nog steeds helemaal verliefd. Volgens Graham gaat het nog heel goed: “Nu zijn we creatief met afspraakjes op afstand en bezoeken we elkaar wanneer het kan.” Wil je nu zelf ook graag een enquête maken voor je date? Dat kan! Graham plaatste speciaal voor iedereen een linkje naar zijn vragenlijst. Take notes en maak je eigen, unieke vragenlijst. Wie weet sla jij ook iemand aan de haak!

@maytheeleven

@instagraham.mcc visit his profile for the form 😂🥰 ##googleformguy

♬ original sound - Maythe Eleven

Lees ook: Stelletjes die samen kerstfilms kijken zijn gelukkiger

Bron: Metro.co.uk | Beeld: Metro.co.uk