Seks & relaties / Seks
Seks

Dit is wax play: een spannend en romantisch seksspel

Hebben jij en je (bed)partner behoefte aan eens een andere gang van zaken op het gebied van seks? Let us introduce you to... wax play: een spannend én romantisch seksspel dat jullie sexy time ervaring naar een héél ander level tilt. 

Lees ook: 10 pikante ideeën voor spannend voorspel

Dit is het spannende seksspel wax play

Wax play - het woord zegt het eigenlijk al - is een sensueel kaarsvet-spel dat gezien wordt als een beginnende vorm van SM. Tijdens de sexy time wordt er dan, als heet voorspel, vloeibaar vet van een brandende kaars op de huid gedruppeld. Super sexy en intiem. Wat het kaarsvet vooral uitlokt is de schrikreactie van de persoon die het ontvangt. Hierdoor, als je in mind hebt dat dit het voorspel is, raak je een stuk sneller opgewonden.

Doet het niet zeer?

Voor wax play zijn er over het algemeen speciaal ontworpen kaarsen die minder snel en hard branden. Perfect voor een spannend seksspel, dus. Als je de juiste kaarsen gebruikt, zul je zien dat het vet snel opdroogt en afkoelt, waardoor je de 'pijn' langer kunt verdragen. Voordat je dit gaat doen is het wel belangrijk dat je de kaars (welke je ook gebruikt) niet te ver door laat branden, anders wordt het te warm. Ook moet je uitkijken dat je het niet op het gezicht druppelt. 

Gevoelig

Zoals we al zeiden zorgt wax play voor een opgewonden 'schrikreactie' van de persoon die het ontvangt. Vaak wordt het vet op de rug, buik, tepels of in de buurt van down under gedruppeld. Met wie je dit spelletje doet maakt niet uit. Het kan namelijk voor een avontuurtje met jezelf zijn, maar ook gewoon met z'n tweeën of met een groep. 

Spannend avontuur

Vanavond niets te doen en zin in een hitsig avontuur? Dan raden we je zeker aan - if you're into it - om dit spannende wax play spel eens uit te proberen. Have fun.

Lees ook: Zo krijg je in no time een orgasme dankzij de Kivin methode