Lifestyle / Media
Media

Wow! Zoveel kilo viel Robinson-deelnemer Rob Geus af: 'Ik word hier echt niet vrolijk van'

Het moment dat afvallers van Expeditie Robinson op de weegschaal staan na hun expeditie, dat is altijd weer spannend. Rob Geus wordt terecht niet vrolijk van wat hij ziet in de spiegel. In seizoen 21 zagen de kijkers hem al flink wat energie verliezen. Het eindresultaat blijkt inderdaad shocking.

expeditie robinson 2021 rob geus

Lees ook: Expeditie Robinson 2021: de laatste ontwikkelingen

Rob Geus afgevallen

In aflevering 24 van Expeditie Robinson nemen we helaas afscheid van Rob. Hoewel hij geen diehard Robinson was, genoten de kijkers op sommige momenten wel van zijn uitspraken en avonturen met John. Maar: "Soms is genoeg genoeg," aldus JayJay na de eilandraad, waar ze Rob wegstemden. Het is maar goed dat zijn mede-deelnemers hem uit zijn lijden verlosten. Het zag er niet goed uit op tv, maar in werkelijkheid bleek hij ook heel wat kilo's afgevallen. Wanneer hij zichzelf ziet in de spiegel, vloeit de bekende uitspraak uit zijn mond: "Ik word hier echt niet vrolijk van." Voor de expeditie woog Rob 83,6 kilo. Op de weegschaal ziet hij tot zijn grote schrik 11 kilo minder staan. Oei. Rob reageert direct: "Snel aansterken, Geus."

Pizza shoarma

Gelukkig kon Rob inderdaad snel aansterken. Op het eiland hadden hij en JayJay het maar over één gerecht: pizza shoarma. Drie keer raden waar Rob als eerste naar op zoek ging in de bewoonde wereld. Hij grapt: "Het leek wel alsof ik nog een laatste proef moest doen. Nu moest ik op zoek naar de pizza." De zoektocht was namelijk niet makkelijk. Bij een horecatentje probeert hij de chef om te praten. "Ik was 24 dagen op het eiland, 24 dagen heb ik niets gegeten. En nu, pizza shoarma, I like it. Is dat mogelijk?" Nou, eigenlijk niet, maar de chef maakte speciaal voor Rob een heerlijke pizza shoarma. Rob probeert nog even om JayJay jaloers te maken. JayJay keek waarschijnlijk met een eigen pizza shoarma naar de beelden op tv.

expeditie robinson rob geus pizza shoarma

Lees ook: Afgevallen Robinson-deelnemer Loek schrikt van gewichtsverlies na expeditie