Thomas van de Vlugt over De Bachelor 2022: "ik ga het programma rocken"

Media door Elsemieke

In 2022 begint eindelijk een vers seizoen van De Bachelor. Vorig jaar zorgde Tony Junior voor beelden om van te smullen, dit jaar is het Thomas van de Vlugt die het stokje over neemt. Robert Rodenburg interviewt hem voor zijn YouTube-serie open kaart en vraagt de Bachelor 2022 het hemd van het lijf. 

de bachelor 2022

Lees ook: Niek Marijnissen datet met deze Love Island-ster: 'Ik kan met haar lachend de kist in'

Thomas van de Vlugt over De Bachelor 2022 

Afgelopen jaar was het Tony Junior die met Videoland op zoek mocht gaan naar zijn droomvrouw, komend jaar is het Thomas van der Vlugt van StukTV die allerlei mooie vrijgezelle vrouwen mag keuren op televisie. In 'Open Kaart' van Robert Rodenburg Thomas waarom hij ervoor koos om mee te doen, ondanks dat het voor Tony Junior niet zo succesvol leek. "Ik heb er wel even over na moeten denken. In eerste instantie dacht ik: Nee, dat is niks voor mij", vertelt hij. "Maar vroeger zei ik tegen heel veel dingen nee, maar dat is ook stom. Je moet wel het avontuur aangaan. Ik dacht ook wel: Het kan ook slecht uitpakken, als je daar slecht uit de verf komt, dan kan het ook tegen je werken. Maar ik denk dat ik het programma ga rocken."

Nieuwe plekken ontdekken

Thomas is normaal gesproken heel erg betrokken bij de regie. "Nu geef ik zelf alles uit handen. Dat is wel echt een andere tak van de sport." Thomas ziet zijn avontuur vooral als een romantische film. "Dat daar dan een paar meiden zitten die opgegeven zijn door een vriendin. Eigenlijk geen zin hebben, maar dan toch het avontuur aangaan. En dan worden we helemaal verliefd op elkaar, dat lijkt me wel iets moois."

Lees ook: Chateau Meiland stopt! Maar Meilandjes komen terug met bekend programma