Bij deze vliegtuigmaatschappij vlieg je nu naar de zon voor maar 55 euro!

Reizen door Jordan

Heb jij nog vakantiedagen over en wil je even vluchten uit Nederland? Goed nieuws, want Transavia viert vandaag haar 55e verjaardag met een leuke actie. Je kunt voor een prikkie naar zes zonnige bestemmingen, waaronder het prachtige Portugese eiland Madeira.

Lees ook: 12 items die je altijd in je handbagage moet hebben als je gaat vliegen

Wie jarig is…

Transavia vloog 55 jaar geleden voor het eerst naar Napels. Om dat te vieren komt de vliegtuigmaatschappij met een actie waar ons hart sneller van gaat kloppen. Geselecteerde vluchten boek je tot 18 november voor een symbolische prijs: vanaf 55 euro. Let op: het gaat hier alleen om een enkele reis. De terugvlucht boek je ook vanaf 55 euro. De prijs is afhankelijk van de vluchtdata.

Zonnige bestemmingen

De bestemmingen die je kunt boeken zijn de havenstad van Cyprus Lanarca, de Spaanse Canarische eilanden Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife, de hoofdstad van Gran Canaria Las Palmas en het Portugese eiland Madeira. Deze actie loopt van december tot en met maart, dus het is echt bestemd voor last minute reizen. Kan je niet wachten om er even tussenuit te gaan? Ga snel naar de website van Transavia en boek nu je vlucht!

via GIPHY

Lees ook: Last minute op vakantie in Europa? Dit zijn de mooiste bestemmingen