Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Wow! Dit meisje lijkt sprekend op Mr. Beans dochter

Huh? Heeft Mr. Bean een dochter? Op TikTok gaat de 18-jarige Fabiola helemaal viral, doordat ze sprekend lijkt op onze favoriete Britse kluns. En dat is niet dankzij make-up. Ondanks dat ze veel negatieve reacties krijgt, bleef ze lekker doorgaan met filmpjes maken. In meer recente TikToks blijkt ze niet alleen een Mr. Bean lookalike. 

mr. bean fabiola baglieri

Lees ook: Van rietjes tot menselijke domino: 5 bijzondere Guinness World Records

Van Mr. Bean tot Emily Ratajkowski

Op TikTok deelt Fabiola nogal bijzondere transformatievideo’s. Doordat ze make-upartiest is, kan ze zichzelf omtoveren van Mr. Beans dochter tot Emily Ratajkowski lookalike. Oké, de make-uplooks zijn niet erg verrassend, maar het is wel indrukwekkend. En toch zien nog steeds zo’n 8,2 miljoen volgers haar video’s maar al te graag voorbijkomen in hun feed.

@fabiola.baglieri

 

♬ Mix challenge - Mark Lucas

Fans en haters

Niet iedereen is fan van Fabiola’s make-overs. Ze krijgt ook nare reacties. De make-up looks zorgen bij sommige volgers voor “trust issues”.  Ook reageert iemand dat ze voor 99 procent uit make-up bestaat. Flauw. In het begin had Fabiola wel moeite met de reacties. Ze vond ze beledigend. Maar Fabiola laat zich niet tegenhouden door de haters. In de make-over filmpjes slaat ze terug op de gemene reacties. Ze krijgt gelukkig ook genoeg support. Zo schrijft iemand onder een recente video: “Girl, je bent mooi. Luister niet naar hen.”

Mr. Beans dochter

Door de grappige vergelijking met Mr. Beans dochter werd iedereen natuurlijk wel nieuwsgierig naar Fabiola’s échte vader. Is het stiekem misschien toch Rowan Atkinson, de acteur die Mr. Bean speelt? Fabiola maakte hier slim gebruik van en zou bij vijf miljoen volgers haar vader laten zien. Dat is goed gelukt. Inmiddels doet de vader maar al te graag mee in de hype door zelf Mr. Bean na te doen. Op Instagram is zelfs een foto te zien van vader en dochter met knuffelbeer Teddy!

Lees ook: Ben je leuk, lief en maagd? Dan is de Scrabble-kampioen Daniel op zoek naar jou!